Bagværk Chokolade Opskrifter

Daim Cookies…

 

 
Hvis jeg skal nævne et bestemt stykke chokolade, 
som jeg virkelig elsker, så er det Daim – MUMS!
 
Min mor laver den mest fantastiske Daimis,
og den der Marabou med Daim, den smager himmelsk 🙂

 
MEN, nu har jeg bagt mig nogle Daim Cookies, ikke sådan nogle store nogle, 
men mere som en småkage, men de er stadig bløde i midten og sprøde i kanten 🙂 
 
Okay, I skal selvfølgelig nok få opskriften…
for jeg deler gerne
 ( i hvert fald opskriften)
 
 
 ca 50 stk.
 
4 Daim bar.
300 g. hvedemel
4 spsk. sukker
2 tsk vanillesukker
100 g. brun farin
200 g. blødt smør
2 spsk. koldt vand
1 tsk. natron
 
Rør smør, farin og sukker godt sammen i en skål. rør vand og hakket Daim i.
Bland hvedemel sammen med vanillesukker og natron og vend det i smørblandingen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del den i to. Tril hver del til en pølse på ca. 40 cm. Del hver pølse i ca. 25 skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 250 gr. i ca 4-6 min.
Prøv evt med en enkelt til at starte med.
 

 

Tak fordi du læste med <3   Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook og Instagram.  
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Du vil måske også kunne lide...