Alt det andet... Bagværk De skønne unger... Sy

1 aars foedselsdag på forskud.

På torsdag bliver Sofie 1 år, men i går holdt vi fødselsdag for hende for bedsteforældrene, samt onklerne (men de kom dog ikke…). Og til dagen skulle Sofie selvfølgelig have noget nyt tøj (eller det synes hendes mor i hvert fald… ;o) ). Så torsdag fik jeg syet dette sæt, af noget stof jeg havde liggende.
Her er så lidt billeder fra igår. Sofie blev rigtig begavet, med mange fine gaver. Hun fik bl.a dette fine the-sæt i træ fra Zebra. Det gjorde stor lykke, og hun har stort set ikke leget med andet idag også.


Så fik hun også sin første dukke.


Lagkage skulle der til, samt nogle lækre chokolademuffins, mums :o)


Som et lille plus, blev jeg også fejret igår. Så der var også nogle gaver til mig :o), jeg fik bl.a nogle af disse skønne ting. Vil lige sige at bogen “Alverdens brød” har jeg nok ønsket mig i mindst 3 år, men da den er udsolg fra forlaget, og ikke til at opdrive nogle steder, ja så havde jeg faktisk opgivet, at jeg nogensinde skulle eje den. Men men men, min fantastisk mor giver ikke sådan op, og havde fået fat i bogen. Hvor og hvordan ved jeg ikke, men nu er den min, og jeg glæder mig til at skulle igang med at bage…

I morgen starter Sofie i dagpleje og Casper i SFO. Dog starter vi stille og roligt. Casper skal kun afsted om formiddagen, og jeg skal være hos Sofie i morgen, og tirsdag skal hun kun være der selv et par timer. Så stille og roligt… Inden vi ser os om, ja så banker hverdagen på døren igen…

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Inga Warberg

  Allerførst, tak for sidst.
  rigtig lækre kager. Ja. lena. Hvad gør man ike for sine "kære" børn. Håber du får glæde af den. Ikke til at forstå at
  sofie bliver 1 år på torsdag. Rigtg god fødselsdag. Mor.

 • Inga Warberg

  Allerførst, tak for sidst.
  rigtig lækre kager. Ja. lena. Hvad gør man ike for sine "kære" børn. Håber du får glæde af den. Ikke til at forstå at
  sofie bliver 1 år på torsdag. Rigtg god fødselsdag. Mor.

 • Inga Warberg

  Allerførst, tak for sidst.
  rigtig lækre kager. Ja. lena. Hvad gør man ike for sine "kære" børn. Håber du får glæde af den. Ikke til at forstå at
  sofie bliver 1 år på torsdag. Rigtg god fødselsdag. Mor.

 • Inga Warberg

  Allerførst, tak for sidst.
  rigtig lækre kager. Ja. lena. Hvad gør man ike for sine "kære" børn. Håber du får glæde af den. Ikke til at forstå at
  sofie bliver 1 år på torsdag. Rigtg god fødselsdag. Mor.

 • Inga Warberg

  Allerførst, tak for sidst.
  rigtig lækre kager. Ja. lena. Hvad gør man ike for sine "kære" børn. Håber du får glæde af den. Ikke til at forstå at
  sofie bliver 1 år på torsdag. Rigtg god fødselsdag. Mor.

Læg en besked

Lignende indlæg