Alt det andet... Familien By Warberg Børnetøj Ferie

1. skoledag…

 Herhjemme har de 2 store også haft 1. skoledag i mandags.
Sissel i 8. B og Casper i 4. B.
 
De har begge glædet sig til at skulle starte igen,
og været mindst lige så spændte, som os forældre, på, hvad den “nye” skole er for en.
 
De første dage er gået rigtig fint, og de har fortalt lidt om hvad de laver,
men de er jo ikke rigtig kommet i gang endnu.
Vi som forældre er meget positive,
 og det synes jeg faktisk også lederne og lærerne på skolen virker til at være.
Mon ikke det nok skal blive rigtig godt 🙂
 
 
 Søndag nåede jeg lige at lave et nyt penalhus til Sissel – det der med at være i god tid, har aldrig været hendes stærke side 😀
Modellen er fundet på Pinterest. Du kan følge mig her, og finde denne under DIY.
Jeg vil dog anbefale at lave det lidt højere end mønsteret skriver,
og samtidig forlænge “båndet” rundt om den også.
 
 
 
Bukser og bluse er fra H&M
 

Sofie var også fuldstændig klar på at skulle afsted i børnehave igen.
Hun er nu startet på Løvestuen, som er før-skole-gruppen.
OMG – hvor blev min lille pige af???
 
Går alt efter planen har jeg 3 skolebørn næste år – det er lidt vildt!!!

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

Læg en besked

Lignende indlæg