Bagværk Hygge Jul Opskrifter

3. søndag i advent…

Figurkager

…og kun en uge til jul!!!😳

Puuuha, ja kun 1! uge til jul, og selv om alle gaverne er købt (omend ikke alle er leveret endnu), så synes jeg altså ikke helt at jeg er klar til jul endnu.

De to yngste børn er gået på juleferie, og den ældste følger trop på onsdag, og jeg selv skal arbejde helt til d. 22. dec. som de fleste andre.

Jeg har jo stadig hele den 23. til at stege ænderne, ordne kartofler, osv., men alligevel kunne jeg nu godt bruge et par dage mere herhjemme til at få styr på de sidste ting.

Figurkager – bageri

I dag fik Sofie og jeg dog bagt en stak figurkager, for ingen jul uden figurkager – i hvert fald hvis du spørger børnene😉

Figurkager
Figurkager

Jeg fik pyntet lidt af dem i dag, og resten pynter børnene i næste uge, mens jeg er på arbejde, så kan lidt af den lange ventetid gå med det.

Vi bruge Mette Blomsterberg´s opskrift på krydderkager , til figurkagerne. Super nem opskrift, som også var nem at arbejde med, og så smager den tilmed skøn😊.

Glasuren laver jeg af flourmelis og past.æggehvider, og skal det farves bruger jeg pastafarve.

3 søndag i advent
3 søndag i advent

Men midt i al juletravlheden, skal vi altså også huske at nyde det, og hygge sammen, så på min søndag´s to-do list, stod der eftermiddagshygge.

Så vi fik prøvesmagt noget af mit hjemmelave konfekt, sammen med æbleskiver og varmt glas glögg, mmmm – lige hvad vi trængte til ❤

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg