Bagværk By Warberg Madpakker Opskrifter

5-korns boller, lækre og luftige…

 

Lækre og luftige 5-korns boller

Lækre og luftige 5-korns boller

Jeg elsker en lækker luftig bolle, og gerne en grov en af slagsen. Men dog synes jeg ofte at de grove boller hurtig bliver tørre og kedelige.

Men forleden bagte jeg disse 5-korns boller, og de blev helt perfekte. Grove og luftige, og godt med kerner.

De er bagt med grahamsmel, men du kan sagtens skifte den ud med en anden grov mel, og komme flere kerner i hvis du ønsker det. Bare husk at holde lidt igen med hvedemelet, så dejen ikke bliver tør.

Jeg brugte denne her økologisk 5-kornsblanding fra Valsemøllen

Lækre og luftige grove boller

Perfekte til morgenmad og madpakke

Børnene får altid en halv bolle med i madpakke, og Sofie vil også gerne have dem til morgenmad. Og selv om der er sukker i disse 5-korns boller, så er de på ingen måde søde, og er perfekte til begge formål.

Der er ingen tvivl om at det ville være nemmere at købe en pose grove boller nede i dagligvareforretningen, og det sker også hvis jeg ikke har tid til at få bagt, men børnene har ofte sagt at de helst vil have dem jeg bager, og så elsker jeg jo at bage 🙂

Med 2 uger tilbage af dette skoleår, ja så er det også snart slut med madpakker til børnene for en periode (Thanks Good),

For lige så meget jeg elsker at bage, lige så meget synes det at smøre madpakker er træls! – jeg siger det bare… Efter sommerferien er det dog kun Sofie´s jeg skal lave, da Casper skal på efterskole. 

Lækre og luftige 5-korns boller

Nå men opskriften på 5-korns bollerne får I her, hvis I selv skulle få lyst til at bage dem, de kan i hvert fald anbefales 🙂

Og så smager de bare ekstra godt helt lune og med smør på 😉

 

Lækre og luftige grove madpakkeboller

Mangler du inspiration til andre ting til madpakken så tjek min opskrifter her.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg