Bagværk Opskrifter

Æblets dag (med opskrift)

I går, søndag var det æblets dag,
så hvad var mere oplagt end at lave en æblecrumble til eftermiddagskaffen.
Jeg valgte at give den et twist af lakrids, hvilket bestemt ikke gjorden den dårligere.

Æblecrumblekagen er super nem, og opskriften skal I da ikke snydes for : )
Crumble:
150 g. mel
100 g. havregryn
125 g. koldt smør
50 g. rørsukker
Endvidere:
5-6 æbler i tern eller både, uden skræl
1-2 spsk. rørsukker
1-2 tsk. lakridspulver.
Ingredienserne til cumblen røres sammen i en blender eller med fingene.
Æblerne vendes med sukker og lakridspulver.
Kom æblerne i et smurt tærtefad, og kom crumblen ovenpå.
Bag i ovnen 30 – 45 min., ved 190 gr.
Servere med fødeskum, cremefraiche eller en god vanilieis : )
Velbekom og god mandag…

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg