Bagværk Efterår... Opskrifter

Æblecrumble…

Æblecrumble opskriften på den nemmeste crumble
Der er simpelthen ikke noget bedre end en lun crumblecake, uanset om det er med æbler, rabarber, pærer eller noget helt fjerde. Og så er det super nemt 🙂

I søndags lavede jeg en simpel og lækker æblecrumble med kanel til eftermiddagskaffen.

En skefuld iskold creme fraiche eller flødeskum er perfekt til kagen.
Æblecrumble opskriften på den nemmeste crumble
Har du lyst til at bage den, så får du lige den super nemme opskrift her:

Æblecrumble

Ingredienser
  

  • 300-400 g. skrællede æbler i både eller tern.
  • 150 g. smør
  • 150 g. sukker
  • 150 g. havregryn
  • 1-2 tsk. kanel

Sådan gør du
 

Smør et tærtefad med lidt smør, og kom æblerne i.

    Drys med rigeligt med kanel (alt efter lyst og behov 😉 )

      Ælt smør, sukker og havregryn godt sammen, men det bliver ikke en sammenhængende dej.

        Kom den "klumpede" dej over æblerne.

          Bages i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min. til den er gylden og sprød.

            Velbekom 🙂
            Ingen kommentarer

            Ingen kommentarer

            Læg en besked

            Lignende indlæg