Alt det andet... De skønne unger...

Arbejdet kalder…

Weekenden er nu ved at være forbi og i morgen kalder arbejdet igen efter næsten et års barsel. Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvordan kan der allerede være gået et helt år… Og alt det jeg skulle nå…hmmmm, ja jeg nåede måske ikke det hele, men så nåede jeg en masse andet. Det har uden tvivl været et rigtig dejligt år (og jeg tog gerne et mere, men ikke flere fødsler til mig, tak!).

I går var de to store unger og jeg til globryllup, hos Casper “gamle” dagplejer. Hold op hvor var bruden smuk, og brudebørnene og brudgommen så selvfølgelige også flotte ud, og meget lykkelige allesammen. Bare det var mig, jeg ville give alt for at få lov til at holde vores bryllup igen. Det skulle selvfølgelig være med den samme mand, de samme gæster, samme sted osv. Det var bare den bedste dag, ever (godt vi har minderne)

I dag har vi så været en tur ved Vesterhavet, hele familien. Vi kørte til Rømø omkring middagstid og var hjemme igen til aften. En rigtig dejlig dag, hvor vi blev afkølet lidt, da det blæste lidt, dejligt. Men vi har alle fået en del sol, til trods for en del solcreme.
Som sagt starter jeg på arbejde i morgen, og børnene bliver hentet af bedsteforældrene inden jeg skal afsted. Så alt er nu pakket til deres ferie hos dem den næste uges tid. Sofie skal dog kun sove der en enkelt nat, og derefter skal hun til mormor om dagen, og hjem om natten.
Nu er det vidst sengetid for mig, for i morgen ringer vækkeuret igen….
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg