Bagværk Opskrifter

Baked with love…

Da jeg mandag var på tur rundt i blogland, så jeg at Lene, efterlyste en opskrift på nogle småkager, som hun lave og stemple med hendes stempler fra Fakta.

Så slog det mig, at sådan nogle havde jeg da også liggende, ubrugte vel at mærke… 
Og nogen gange er der ikke så langt fra tanke til handling herhjemme, så efter en veloverstået skole-hjem-samtale med teenageren, og mens aftensmaden, næsten passede sig selv, fik jeg bagt en portion vaniljekager.

Opskiften er Gittes,
men jeg har fået lov til at bringe den her:

10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Canika

  Er sikker på at det bliver rigtig fint dit tæppe.. Og ja, sikke mange skønne print der er..

 • Canika

  Er sikker på at det bliver rigtig fint dit tæppe.. Og ja, sikke mange skønne print der er..

 • Canika

  Er sikker på at det bliver rigtig fint dit tæppe.. Og ja, sikke mange skønne print der er..

 • Canika

  Er sikker på at det bliver rigtig fint dit tæppe.. Og ja, sikke mange skønne print der er..

 • Canika

  Er sikker på at det bliver rigtig fint dit tæppe.. Og ja, sikke mange skønne print der er..

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er de blevet fine! Jeg købte et stempel i tiger for lidt tid siden og det skal da afprøves på søndag sammen med Emil – tak for opskriften….indtil videre har jeg ikke været så heldig med de opskrifter jeg har prøvet – dejen hænger så meget i, at man ikke kan se hvad det forestiller, når jeg er færdig med at pille udstikningsformen af:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er de blevet fine! Jeg købte et stempel i tiger for lidt tid siden og det skal da afprøves på søndag sammen med Emil – tak for opskriften….indtil videre har jeg ikke været så heldig med de opskrifter jeg har prøvet – dejen hænger så meget i, at man ikke kan se hvad det forestiller, når jeg er færdig med at pille udstikningsformen af:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er de blevet fine! Jeg købte et stempel i tiger for lidt tid siden og det skal da afprøves på søndag sammen med Emil – tak for opskriften….indtil videre har jeg ikke været så heldig med de opskrifter jeg har prøvet – dejen hænger så meget i, at man ikke kan se hvad det forestiller, når jeg er færdig med at pille udstikningsformen af:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er de blevet fine! Jeg købte et stempel i tiger for lidt tid siden og det skal da afprøves på søndag sammen med Emil – tak for opskriften….indtil videre har jeg ikke været så heldig med de opskrifter jeg har prøvet – dejen hænger så meget i, at man ikke kan se hvad det forestiller, når jeg er færdig med at pille udstikningsformen af:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er de blevet fine! Jeg købte et stempel i tiger for lidt tid siden og det skal da afprøves på søndag sammen med Emil – tak for opskriften….indtil videre har jeg ikke været så heldig med de opskrifter jeg har prøvet – dejen hænger så meget i, at man ikke kan se hvad det forestiller, når jeg er færdig med at pille udstikningsformen af:-)
  K.h.
  Christina

Læg en besked

Lignende indlæg