Hvem kender ikke det der med at lige pludselig ligger 3-4 overmodne bananer i frugtskålen?
Det sker i hvert fald nogle gange her .
Men heldigvis kan de altid bruges i enten en smoothie eller en banankage.
Og denne her smager vildt godt, og de store stykker chokolade gør den i hvert fald ikke ringere…
Jeg deler selvfølgelig gerne opskriften, for gode ting skal helt sikkert deles .
3 bananer
½ dl. kold kaffe
150 g. oliemargarine
250 g. sukker
3 æg
300 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g. grofthakket mørk chokolade.
Tænd ovnen på 175 g.
Mos bananerne med en gaffel og bland dem med den kolde kaffe.
Rør smør og sukker sammen, hvorefter du rører æggene i et ad gangen.
Bland bagepulver i melet og rør det sammen med de mosede bananer og chokoladen.
Hæld dejen i en smurt brødform eller en springform på ca. 24 cm., og bag kagen nederst i ovnen i ca. 1 time.
Lad kagen køle lidt af inden servering.
Ingen kommentarer