Bagværk Opskrifter

Bananmuffins

Som lovet kommer her opskriften på gårsdagens bananmuffins.

Ca. 36 stk. alt efter størrelsen på formene.
420 g. mel
2 tsk. natron
2 tsk. kanel
1 tsk. salt
460 g. sukker
4 æg
3 dl. smagsneutral olie
4-7 modne bananer
4 spsk. creme fraiche
4 tsk. vaniljesukker
150 g. hakkede nødder – evt. valnødder.
100 g. hakket mørk chokolade
Forvarm ovnen til 160 grader varmluft.
Bland mel, natron, kanel og salt i en skål.
Pisk sukker og æg med en elpisker, eller i røremaskinen i ca. 5 minutter til blanding er hvid, tyk og skummende.
Hæld langsomt olien i æggeblandingen.
Tilføj mosede bananer, creme fraiche og vanilje  i æggeblandingen og fortsæt med at piske.
Vend melblandingen i bananblandingen og når alt er blandet sammen, vendes valnødder i dejen.
Bag i ca. 20 min.

Velbekom.
5 Kommentarer

5 Kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg