Kreativitet Sponsor

Bobler i min mave…

Til vores blogtræf i oktober,
var vi så heldige at Sodastream sponsorede 2 Genesis Deluxe maskiner, 
samt nogle forsk. koncentrater,
så vi ikke blev tørre i halsen : )
Og man må sige de var et hit.
På selve dagen blev der prøvesmagt på 6-7 forskellige varianter,
og den store vinder var pink grapefruit, også en af mine farvoritter.
Men med ca 45 forskellige smagsvarianter, findes der lidt for enhver smag : )
 
Her hjemme hører sodavand helt klart weekenden til. Og eftersom vi ikke har langt til grænsen er det som regel sodavand på dåse der bliver serveret. Og hele dåsen bliver drukket.
En af fordelene ved Sodastream er helt klart at vi kan lave et glas til hver,
og med den smag de ønsker.
En anden fordel er sukkerindholdet, der ca 1/3 mindre sukker i cola varianten i forhold til en Coca Cola, men når det er sagt, er smagen ikke helt den samme : ).
Selv synes jeg rigtig godt om danskvand med smag, og pt. er den med blåbær favoritten.

Samtidig synes jeg at maskinen er flot at have stående, og den er nem at betjene.
Hvis du ikke allerede er den heldige ejer af en Sodastream, så kunne det jo være et oplagt julegaveønske.
Maskinen fåes i flere farver – til en fair pris 599,-
Indlægget er sponsoreret, men ord og billeder er mine egne.Sodastream oplyser:
SodaStream forhandles hos Imerco, Kop & Kande, ElGiganten, Silvan, Skousen, Punkt1, Ekspert, Illums Bolighus, Bilka og Føtex. Desuden kommer alle maskiner og smagsvarianter i salg på SodaStreams egen hjemmeside inden jul. Webshop bliver klar, inden julehandlen begynder. Se mere på www.sodastream.dk

Nærmeste forhandler oplyses på: Tlf.: +45 43 600 609

45 Kommentarer

45 Kommentarer

 • Nørkle Tøserne

  Kender godt fantastiske Sackboy og da jeg langt om længe har lært at strikke, så er jeg frisk på at give ham et forsøg… altså forudsat at jeg er så heldig at vinde ham. 1 lod.
  MVH Rikke

 • Nørkle Tøserne

  Kender godt fantastiske Sackboy og da jeg langt om længe har lært at strikke, så er jeg frisk på at give ham et forsøg… altså forudsat at jeg er så heldig at vinde ham. 1 lod.
  MVH Rikke

 • Nørkle Tøserne

  Kender godt fantastiske Sackboy og da jeg langt om længe har lært at strikke, så er jeg frisk på at give ham et forsøg… altså forudsat at jeg er så heldig at vinde ham. 1 lod.
  MVH Rikke

 • Nørkle Tøserne

  Kender godt fantastiske Sackboy og da jeg langt om længe har lært at strikke, så er jeg frisk på at give ham et forsøg… altså forudsat at jeg er så heldig at vinde ham. 1 lod.
  MVH Rikke

 • Nørkle Tøserne

  Kender godt fantastiske Sackboy og da jeg langt om længe har lært at strikke, så er jeg frisk på at give ham et forsøg… altså forudsat at jeg er så heldig at vinde ham. 1 lod.
  MVH Rikke

 • Stine Pedersen

  Hvis jeg ikke selv kan klare det, så er jeg sikker på svigermor kan. Et lod til mig:-)

 • Stine Pedersen

  Hvis jeg ikke selv kan klare det, så er jeg sikker på svigermor kan. Et lod til mig:-)

 • Stine Pedersen

  Hvis jeg ikke selv kan klare det, så er jeg sikker på svigermor kan. Et lod til mig:-)

 • Stine Pedersen

  Hvis jeg ikke selv kan klare det, så er jeg sikker på svigermor kan. Et lod til mig:-)

 • Stine Pedersen

  Hvis jeg ikke selv kan klare det, så er jeg sikker på svigermor kan. Et lod til mig:-)

 • Christina

  Den er så sød. Jeg har vundet et strikkekit og derfor vil jeg lade en anden vinde. Men Lena, der er ikke nok garn med i kittet, så hvis du har kontakt med sponsoren så bed dem sende to nøgler. Jeg har fået tilsendt en ekstra nøgle til mit kit.

 • Christina

  Den er så sød. Jeg har vundet et strikkekit og derfor vil jeg lade en anden vinde. Men Lena, der er ikke nok garn med i kittet, så hvis du har kontakt med sponsoren så bed dem sende to nøgler. Jeg har fået tilsendt en ekstra nøgle til mit kit.

 • Christina

  Den er så sød. Jeg har vundet et strikkekit og derfor vil jeg lade en anden vinde. Men Lena, der er ikke nok garn med i kittet, så hvis du har kontakt med sponsoren så bed dem sende to nøgler. Jeg har fået tilsendt en ekstra nøgle til mit kit.

 • Christina

  Den er så sød. Jeg har vundet et strikkekit og derfor vil jeg lade en anden vinde. Men Lena, der er ikke nok garn med i kittet, så hvis du har kontakt med sponsoren så bed dem sende to nøgler. Jeg har fået tilsendt en ekstra nøgle til mit kit.

 • Christina

  Den er så sød. Jeg har vundet et strikkekit og derfor vil jeg lade en anden vinde. Men Lena, der er ikke nok garn med i kittet, så hvis du har kontakt med sponsoren så bed dem sende to nøgler. Jeg har fået tilsendt en ekstra nøgle til mit kit.

 • Strikkeglæde

  Han er da fin – jeg deltager med 3 lodder

 • Strikkeglæde

  Han er da fin – jeg deltager med 3 lodder

 • Strikkeglæde

  Han er da fin – jeg deltager med 3 lodder

 • Strikkeglæde

  Han er da fin – jeg deltager med 3 lodder

 • Strikkeglæde

  Han er da fin – jeg deltager med 3 lodder

 • inga

  very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  3 lodder
  hugs
  Gerda

 • inga

  very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  3 lodder
  hugs
  Gerda

 • inga

  very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  3 lodder
  hugs
  Gerda

 • inga

  very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  3 lodder
  hugs
  Gerda

 • inga

  very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  3 lodder
  hugs
  Gerda

 • Rebekka Andreasen

  Jeg tror, at mine børn vil være helt vild med ham. Sikke en fin giveaway. Og (host host) jeg har ikke strikket, siden jeg gik i 7. klasse.

  Jeg deltager med et lod.
  Vh Rebekka – mail@rebekkaand.dk

 • Rebekka Andreasen

  Jeg tror, at mine børn vil være helt vild med ham. Sikke en fin giveaway. Og (host host) jeg har ikke strikket, siden jeg gik i 7. klasse.

  Jeg deltager med et lod.
  Vh Rebekka – mail@rebekkaand.dk

 • Rebekka Andreasen

  Jeg tror, at mine børn vil være helt vild med ham. Sikke en fin giveaway. Og (host host) jeg har ikke strikket, siden jeg gik i 7. klasse.

  Jeg deltager med et lod.
  Vh Rebekka – mail@rebekkaand.dk

 • Rebekka Andreasen

  Jeg tror, at mine børn vil være helt vild med ham. Sikke en fin giveaway. Og (host host) jeg har ikke strikket, siden jeg gik i 7. klasse.

  Jeg deltager med et lod.
  Vh Rebekka – mail@rebekkaand.dk

 • Rebekka Andreasen

  Jeg tror, at mine børn vil være helt vild med ham. Sikke en fin giveaway. Og (host host) jeg har ikke strikket, siden jeg gik i 7. klasse.

  Jeg deltager med et lod.
  Vh Rebekka – mail@rebekkaand.dk

 • ByKirsti

  jeg nupper 1 lod

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  Kig forbi min giveaway og del gerne din egen giveaway i facebook gruppen
  danske giveaways her

 • ByKirsti

  jeg nupper 1 lod

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  Kig forbi min giveaway og del gerne din egen giveaway i facebook gruppen
  danske giveaways her

 • ByKirsti

  jeg nupper 1 lod

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  Kig forbi min giveaway og del gerne din egen giveaway i facebook gruppen
  danske giveaways her

 • ByKirsti

  jeg nupper 1 lod

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  Kig forbi min giveaway og del gerne din egen giveaway i facebook gruppen
  danske giveaways her

 • ByKirsti

  jeg nupper 1 lod

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  Kig forbi min giveaway og del gerne din egen giveaway i facebook gruppen
  danske giveaways her

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

 • Albertemor

  Vi elsker også vores sodastreamer. Måske egentlig nok mest mig, for jeg drikker rigtig meget danskvand. Elsker også de smagsting. Men bruger også friske grøntsager/frugter – såsom agurk, citron, jordbær eller lign. Og uhmm det var faktisk rigtig fedt til Blogtræf med sådan nogle testere. Syntes tit vi holder os fra at købe nye, da vi ikke kender til smagen.

Læg en besked

Lignende indlæg