Børneværelse DIY Ferie Sommer

Clean up…

I den allerførste uge af sommerferien var børnene på ferie ved både mine forældre og C´s forældre, mens vi voksne stadig arbejdede.
 
Det gjorde at jeg havde en del tid efter arbejde og om aftenen uden de store pligter og planer.
 
Så både Sofie og Caspers værelser fik en ordentlig omgang med både oprydning og rengøring,
 og lidt flytten rundt.
 
Sofie starter jo snart i skole, så synes hendes værelse trængte til en lille opgradering.
Hun leger stadig med en masse af hendes legesager, så dem skulle der også være plads til.
 
Men hendes legekøkken fjernede jeg, og i stedet har hun fået et stort spejl,
med en hylde under til alt hendes hår dims.
Og hun er vild med at kunne stå foran spejlet og se sig selv, danse, rede sit hår osv.
 
Og lidt nye billeder over sengen blev det også til.
 

 
Huset til venstre for sengen indeholder lige pt. alle hendes barbier og deres tilbehør.
Det er et min far har lavet, og I kan se det inden i, lige her (dog uden barbierne)
 
 
Disney´s feer er det store hit ved aftenlæsningen lige nu, så en lille silhuet af Klokkeblomst,
flyttede også ind.
 
Jeg havde en rulle sort wall-stickers liggende,
og så var det nemt lige at finde en på nettet og skære den ud.
 

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

Læg en besked

Lignende indlæg