De skønne unger... Kreativitet

Cykelig cykelig cykelig kyyyy…

Jeg har som mange af jer andre, også set at man i Netto og Bilka kunne købe smarte cykelhjelme og støtte en god sag (hvilket jo er en fantasktisk ide´). Men min lille trunte´s hoved er desværre for lille til disse modeller. Og grøn af misundelse over ikke at kunne få sådan en til hende, ja så fik jeg igår pyntet hendes nuværende sølv hjelm, men nogle lilla æbler a´la Småfolk. Synes den blev helt sød, og lidt mere personlig.

Besøg af granfætter Christian, og de to tøser synes vidst det var rigtig hyggeligt.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Vicki

  Ej det var smart:)
  Min lille drengs hovede er også for lille så det vil jeg da huske.
  Hvad har du brugt for noget klister?

  Hilsner Vicki

 • Vicki

  Ej det var smart:)
  Min lille drengs hovede er også for lille så det vil jeg da huske.
  Hvad har du brugt for noget klister?

  Hilsner Vicki

 • Vicki

  Ej det var smart:)
  Min lille drengs hovede er også for lille så det vil jeg da huske.
  Hvad har du brugt for noget klister?

  Hilsner Vicki

 • Vicki

  Ej det var smart:)
  Min lille drengs hovede er også for lille så det vil jeg da huske.
  Hvad har du brugt for noget klister?

  Hilsner Vicki

 • Vicki

  Ej det var smart:)
  Min lille drengs hovede er også for lille så det vil jeg da huske.
  Hvad har du brugt for noget klister?

  Hilsner Vicki

Læg en besked

Lignende indlæg