Alt det andet...

Dagens kup…

… Ja, det var faktisk en nødvendighed. For i går var Sofie og jeg nemlig til kontaktmøde med Sofie´s kommende dagplejemor. Hun hedder Susanne, og er bare rigtig sød, så det skal nok blive rigtig godt. Men jeg fik at vide, at vi selv skulle medbring vores barnevogn (det har vi aldrig gjort ved de to store). Øv, tænkte jeg, for jeg er ikke interesseret i, at vores nuværende barnevogn, skal stå hos dagplejen hver dag, hvor den aldrig vil komme ind, men hvor den skal stå ude dag som nat, dog under noget overdækket. Plus, at vi stadig bruger den om eftermiddagen, så det ville være noget med, at skulle have den med frem og tilbage hver dag. Min mand bruger vores bil hver dag til og fra arbejde, mens jeg arbejder i her i byen. Og mine arbejdstider gør at det for det meste er mig der bringer og henter. Og jeg havde ikke lige regnet med, at skulle gå rundt i hele byen for at aflevere og hente børn, samt for at komme til og fra arbejde. Så manden og jeg så ikke anden udvej end at anskaffe os en ekstra barnevogn, bare en brugt og billig (jeg skal jo ikke gå rundt og promenere med den ;o) ). Så igår da jeg lige skulle et smut i Fakta, kørte jeg forbi Kirkens Korshær, og her stod den så. Ja, der stod næsten mit navn på… En blå Simo barnevogn i virkelig fin stand. Foruden selve barnevognen, var der madras, pude, en gåseduns dyne, sele, regnslag og fluenet. Alt sammen for kun…. 600,- kr.

Så nu er vi klar til dagplejen, eller i hvert fald udstyrsmæssigt.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg