Alt det andet... DIY Gaver Ideér... Kreativitet Mærkedage

Den fineste penge-rose

Den fineste penge-rose

Den fineste (Penge) – Rose

Sidste var en helt speciel dag. For ud over at det var Mors dag, og præcis 28 år siden jeg selv blev konfirmeret, så fejrede vi mit aller første fadder-barn. Jeg har stået fadder til 4 børn ved deres dåb, og den første, Karoline blev konfirmeret i går.

Vi var ikke med i kirken, da der desværre ikke var plads til ret mange ud over konfirmandernes nærmeste familie. Men heldigvis var der plads til os ved festen 🙂

Karoline er selvstændig pige med “ben i næsen” og bestemt ikke bange for at være sig selv, og stå ved det. Hun elsker alt med rollespil, eventyr, manga, skriver fanfiktion og at tegne.

Ønskerne til konfirmationen var dog som de fleste andre, nemlig penge. Jeg synes dog at det er lidt kedeligt at komme med en flad kuvert, så da jeg så Nadja´s fine pengegave incl. en vejledning, så synes jeg den passede helt perfekt til Karoline. Og hun blev heldigvis super glad for den 🙂

Den fineste penge-rose

Som før nævnt interesser Karoline sig for rollespil og eventyr. Hun havde derfor selv designet hende konfirmations kjole, så ingen havde en der lignede hendes. Den var så flot til hende, selv om den var anderledes i forhold til det man ser i butikkerne. Jeg synes hun er så sej <3

Den fineste penge-rose til konfirmationen

Som nævnt var det jo også mors dag, og både min mor og svigermor fik hver en flot buket blomster, som de i den grad fortjener <3, men min mor var også forbi med en lille fin og meget velduftende buket liljekonvaljer til mig. Jeg er vild med disse fine små blomster, og nu dufter hele køkkenet bare så dejligt og frisk.

Jeg blev absolut ikke snydt for en gave fra mine dejlige børn <3 Sofie havde lavet det flotteste bogmærke, og resten er først på vej med posten, så mere om det en anden dag 😉

Liljekonvaljer

 

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg