Boligen Design Fashion Jeg anbefaler Soveværelse

Det perfekte tøjstativ

Annonce for Ziitodesign

Det perfekte tøjstativ, Ziitodesign

Hvem kender ikke til det med at ens tøj bare ligger på en stol, selv om det faktisk burde hænge pænt på en bøjle…? Jeg gør i hvert fald!

Fedt tøjstativ fra Ziitodesign

Men Ziitodesign har hjulpet mig. For jeg har fået lov til at teste et af deres super fede tøjstativer.

Så nu kan jeg hænge det tøj frem som jeg ved jeg skal bruge i ugens løb eller bare dagen efter til job.

Det perfekte tøjstativ, Ziitodesign

Faktisk har jeg længe gået og luret på sådan et tøjstativ af rør, men da vores soveværelse ikke er verdens største (Halleluja for 70´er huset), så har vi bare ikke haft pladsen til sådan et.

Men Ziitodesign har lavet deres stativer i 3 størrelser, 50, 100 eller 150 cm., og så fåes de både i “stål” farvet og i sorte som mit. Desuden er det mega nemt at samle.

Desuden har Ziitodesign også tøjstativer til væggen, samt nogle med hylder i forskellige træsorter, jeg er helt vild med dette. Det er da smart at kunne stille sin sko under, og tasken eller hatten på hylden over!, Men tag et tjek på deres hjemmeside og se hele udvalget.

Og det sorte på 50 cm. passer perfekt ind i vores soveværelse, både i størrelse og stil 🙂

Det perfekte tøjstativ, Ziitodesign

Oprydning – måske…

Jeg må indrømme at jeg nok i samme ombæring burde have taget et tjek på mit tøjskab, for det mangler i den grad en oprydning.

Men jeg er bare ikke så god til at smide noget ud, eller give det til genbrug, hvis det i princippet ikke fejler noget, men som jeg bare ikke bruger (i hvert fald ikke lige pt.), og det kunne jo være at jeg kom til at bruge det, ik´?

Nå, men på den anden side så er det også bare en fantastisk følelse af få ryddet op og ud i noget der bare ligger og fylder, så jeg må vidst bare igang 😉

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg