DIY Interiør Spraymaling

Du er en knag…

I gangen ved vores fordør, har min “knag” af en mand, sat vores nye knagerække op.
Faktisk havde jeg forelsket mig i denne her fra Eames , meeen prisen var måske ikke helt mig ; )
Så da jeg fandt denne her i Tiger, fik jeg en ide’…

Og sammen med en blank sort spraymaling, har jeg forvandlet den til denne
(godt nok ikke helt i samme farve som den jeg drømte om)
Men jeg brugte ikke en helt dåse maling, så prisen er max 50,-
Så er det okay, og min pengepung kan rigtig godt lide den : )

Jeg har lidt flere ide’er i hovedet, så må hellere komme en tur i Tiger igen : )
 
Må I alle få en dejlig torsdag 🙂
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • 200procent by bebe

  Åh så fin! Indstemmer i at leo og gult klæder hinanden! Her er tøsen også store holdninger til tøj og farver. Specielt tøjet – hun nægter at gå i kjoler, nederdele og størstedelen af de bukser, som jeg køber til hende. ØV!

 • 200procent by bebe

  Åh så fin! Indstemmer i at leo og gult klæder hinanden! Her er tøsen også store holdninger til tøj og farver. Specielt tøjet – hun nægter at gå i kjoler, nederdele og størstedelen af de bukser, som jeg køber til hende. ØV!

 • 200procent by bebe

  Åh så fin! Indstemmer i at leo og gult klæder hinanden! Her er tøsen også store holdninger til tøj og farver. Specielt tøjet – hun nægter at gå i kjoler, nederdele og størstedelen af de bukser, som jeg køber til hende. ØV!

 • 200procent by bebe

  Åh så fin! Indstemmer i at leo og gult klæder hinanden! Her er tøsen også store holdninger til tøj og farver. Specielt tøjet – hun nægter at gå i kjoler, nederdele og størstedelen af de bukser, som jeg køber til hende. ØV!

 • 200procent by bebe

  Åh så fin! Indstemmer i at leo og gult klæder hinanden! Her er tøsen også store holdninger til tøj og farver. Specielt tøjet – hun nægter at gå i kjoler, nederdele og størstedelen af de bukser, som jeg køber til hende. ØV!

 • Dina Dehn

  og den er bare SÅ fin. Bare jeg var dus med det der lynlås, men har ikk turde kaste mig ud i det endnu

 • Dina Dehn

  og den er bare SÅ fin. Bare jeg var dus med det der lynlås, men har ikk turde kaste mig ud i det endnu

 • Dina Dehn

  og den er bare SÅ fin. Bare jeg var dus med det der lynlås, men har ikk turde kaste mig ud i det endnu

 • Dina Dehn

  og den er bare SÅ fin. Bare jeg var dus med det der lynlås, men har ikk turde kaste mig ud i det endnu

 • Dina Dehn

  og den er bare SÅ fin. Bare jeg var dus med det der lynlås, men har ikk turde kaste mig ud i det endnu

 • Maria

  Virkelig fin. Og så lækker med den gule krave til!

 • Maria

  Virkelig fin. Og så lækker med den gule krave til!

 • Maria

  Virkelig fin. Og så lækker med den gule krave til!

 • Maria

  Virkelig fin. Og så lækker med den gule krave til!

 • Maria

  Virkelig fin. Og så lækker med den gule krave til!

 • Maria

  Det stof har jeg også købt! Fedt med lidt inspiration til hvad man kan "pare" det med. Det er super fedt ud med gul, og fin kjole!

 • Maria

  Det stof har jeg også købt! Fedt med lidt inspiration til hvad man kan "pare" det med. Det er super fedt ud med gul, og fin kjole!

 • Maria

  Det stof har jeg også købt! Fedt med lidt inspiration til hvad man kan "pare" det med. Det er super fedt ud med gul, og fin kjole!

 • Maria

  Det stof har jeg også købt! Fedt med lidt inspiration til hvad man kan "pare" det med. Det er super fedt ud med gul, og fin kjole!

 • Maria

  Det stof har jeg også købt! Fedt med lidt inspiration til hvad man kan "pare" det med. Det er super fedt ud med gul, og fin kjole!

Læg en besked

Lignende indlæg