Alt det andet... Familien Jeg anbefaler Kreativitet Leg

En dag i LEGO House…

LEGO House

I søndags var vi en tur i LEGO House i Billund. Som jeg skrev i dette indlæg, var det en af de få dage hvor vi kun havde Sofie med.

Grunden hertil var at dagen var tillagt de unge “kunder” i vores bank – Frøs Herreds Sparekasse.

Forventningerne til LEGO House var store…

… men de blev i den grad indfriet. Hold nu op et byggeri, og vildt imponerende at man kan bygge alt det i LEGO klodser.

LEGO House

Selv om jeg synes at LEGO i den grad indbyder til at børnene kan bruge deres fantasi, på et ret simpelt plan, så har de her i LEGO Huset formået at få teknikken med, så det bliver endnu mere “up-to-date”. Med det mener jeg at, der i dag er så meget teknik omkring børnene, at de helt glemmer at lege.

Når teknikken kommer med ind i den simple leg, så bliver den helt sikkert mere interessant for de børn der helst vil sidde med en iPad eller computer.

LEGO House

Sofie var fuldstændig opslugt af alle de flotte konstruktioner, og synes det var sjovt at se nogle af de ting hun selv har, i en anden sammenhæng.

LEGO House

Men vi fik også alle sammen bygget forskellige ting, lige fra noget der lignede en blomst eller fisk, til noget der absolut ikke lignede andet end et tårn eller et fantasidyr.

LEGO HouseLEGO House

Vi havde ikke medbragt madpakke, men istedet for valgte vi at Familierestauranten Mini Chef, skulle prøves.

Da vores maver var klar til frokost, var der desværre ikke plads i restauranten, og da det ikke var muligt at reservere bord, fik vi i stedet for udleveret en klods der ville vibrere når der var et bord fri, og så kunne vi bare komme ned i restauranten.

Så vi forsatte med at lege i ca. 45 min., så var der et bord til os.

Og jeg vil sige at restauranten er absolut et besøg værd.

Hele oplevelsen både omkring bestilling og selve maden, var ikke noget vi havde prøvet eller set før.

Man bygger simpelthen den mad man gerne vil have, kommer den i lille skuffe, i en computer og så går bestillingen ud til “de små LEGO kokke” ude i køkkenet 😉

LEGO House

Når maden er klar, kommer den ind i restauranten via et transportbånd, pakket i fine LEGO kasser.

Maden var slet ikke som alm. cafeteriamad, som jeg ofte synes er ret fed. Selv om vi fik både pommesfritter og kyllingelår, så var der også grøntsager og lækre salater med i madkasserne. Så vi gik derfra med maverne godt fyldte og klar til at lege videre 🙂

LEGO House

Vi brugte i alt 4½ time i LEGO House, og nåede stort set hele vejen rundt. Der var et par ting som Sofie ikke gad.

Som det sidste inden vi tog hjem, skulle vi jo lige forbi LEGO butikken, hvor Sofie fik købt lidt, og der blev også fundet lidt til ønskesedlen 😉

Men en helt perfekt dag, som vi helt sikkert skal prøve igen, og tænker faktisk også at de 2 store skal med. Der er i hvert fald nok at se på for dem.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg