Bagværk Jul Opskrifter

En lille julehilsen, og de lækreste juleboller…

En lille julehilsen, og de lækreste juleboller...

Kun 2 dage til jul….

I dag har vi haft besøg af mine 2 nevører og niecen, samt deres forældre. Og i stedet for at servere æbleskiver, som nok var mest oplagt, så havde jeg bagt “et juletræ”

De lækreste juleboller, formet som et juletræ.

Julebolleerne var med chokoladeknapper, rosiner, appelsin, kardemomme og kanel – alt sammen noget der rimer på jul 🙂

Og de smagte vildt godt.

En lille julehilsen, og de lækreste juleboller...

Opskriften på julebollerne er fra Pilens Køkken, og opskriften finder du lige her.

Børnene fik rød saft, mens vi voksne fik en skøn hvid æbleglögg. Selv om jeg er vild med den almindelige røde glögg, og helst med masser af fyld, så vinder den hvide altså mere og mere for mig. Det er som om at den ikke virker helt så “tyng”, men mere frisk i det.

Hvad er din favorit? eller kan du overhovedet lide glögg ?.

Er det egentlig ikke noget med at der skal snaps i en glögg??? Jeg har aldrig fået det, men drikker heller ikke snaps, så det er fint for mig uden 😉

En lille julehilsen, og de lækreste juleboller...

Konfektfadet kom selvfølgelig også på bordet, og jeg har faktisk fået lavet en del konfekt igen i år, men har slet ikke nået at fået det vidst frem herinde.

Noget af det kan I se her på mit ynglings opsats.

Opsatsen har jeg fået af min mor, som har fået den af hendes bedstemor (min oldemor). Jeg kan huske at min mor altid brugte den til konfekt til jul. Og nu gør jeg det samme <3

Julehilsen…

Til sidst vil jeg bare ønske jer alle en rigtig glædelig jul sammen med dem i har kær.

I morgen skal der laves risengrød til ris a´la manden, og så skal ænderene steges. Det gør jeg altid den 23. dec. De bliver langtidsstegt i ovnen i ca. 4 timer (de vejer 4200 g.) ved 160 gr. i en stegepose, Når de så er helt kolde partere jeg dem. Derved behøver jeg ikke stå med alt dette juleaften. Da skal kødet bare varmes i ovnen.

Vi holder juleaften her hjemme sammen med mine forældre, to brødre og nevø. Jeg er sikker på at det bliver rigtig hyggeligt. Og så nyder vi bare at børnene efterhånden er så store, at de rent faktisk også nyder maden, og vi ikke behøver at stresse afsted for at blive færdig så de kan åbne gaver.

Til sidst vil jeg bare sige tak til jer som har fulgt med her på bloggen indtil nu. Det er bare sjovere at blogge når man ved at der er nogen som læser med.

Jeg er ikke sikker på at der kommer en masse fra mig her før i det nye år. Måske – måske ikke…

Men hvis ikke så GODT NYTÅR <3

En lille julehilsen, og de lækreste juleboller...

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg