By Warberg DIY Hæklerier Kreativitet

En sød hæklet kb kanin…

En sød hæklet kb kanin... opskrift

I weekenden flyttede en lille ny “beboer” ind her hos os. Dog ikke en rigtig en af slagsen, men en af dem der bare skal stå og pynte 🙂

Jeg har nemlig hæklet mig en sød lille kanin.

Og hvis man kender Kay Bojesens ret så populære træ-figurer, ja så kan man nemt se hvor inspirationen til denne her kanin kommer fra. Det er dog ikke mig selv der har lavet opskriften. Den har jeg fundet på Pinterest og her på bloggen Kreasis.

En sød hæklet kb kanin... opskrift

Garnet som kaninen er hæklet i noget ret groft garn, som oprindeligt er tiltænkt at væve gulvtæpper i. Jeg har været så heldig at få en rulle ved min veninde Libbie – Lucky me 🙂

Det grove garn er slet ikke slemt at hækle i, og så ser det bare fint ud til sådan en pyntegenstand, der oprindeligt er lavet i træ.

Jeg har allerede fundet flere hæklede figurer som kunne være flotte i dette her garn. Så mon ikke der kommer en enkel eller to figurer mere i det 😉

De andre opskrifter jeg har fundet, har jeg gemt på Pinterest – åååhhh jeg elsker den app/ side. Der er så meget inspiration at hente. Du kan se alle mine opslagstavler her.

Næste hækleprojekt (ud over dem jeg allerede har gang i) er en bestilling/ udfordring jeg har fået fra min ældste lillebror, som jeg ikke kunne sige nej til. Og garnet er netop kommet i dag, så nu er det bare at komme igang 😉

En sød hæklet kb kanin... opskrift

Den lille bitte abe, der sidder her ved siden af kaninen, var jeg så heldig at få til jul af min mand <3 

I aften skal vi til efterskolerne aften, for at besøge en efterskole, som måske kunne være noget for yngste teenager. Faktisk er det skole nr. 3 vi skal ud og se, da der allerede er ventelister på de to andre. Han skulle gerne afsted i 2020/-21. Så det bliver lidt spændende om denne her skole har pladser og om det er noget for ham.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg