De skønne unger... Haven.

En stor og laenge ventet dag.

I dag har været en stor dag for Casper (og hans mor!). Det var 1. skoledag. En dag han har glædet sig til og set frem til længe. Han kunne næsten ikke vente med at komme afsted i morges. Og var da heller ikke til at skyde igennem, da han kom hjem og skulle lave lektier. Han var så stolt og jeg kunne godt mærke at nu følte han sig stor :o) Lektierne blev lavet med stor glæde, mens smølferne kørte på cd´en, og jeg fik at vide at nu måtte jeg godt gå ud af værelset, for ellers kunne han ikke koncentrere sig (han skulle farvelægge 1 side…).

Jeg vil også lige vise jer nogle af mine blomster i min have (og de eneste). Synes ikke beddet er særlig kønt som en helhed, men når jeg ser på de enkelte blomster, synes jeg de er smukke. Og så elsker jeg bare, at kunne plukke nogle og tage dem med ind og sætte dem i små vaser.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Inga Warberg

  Ja ikke til at forstå, at han også skal i skole.Dejligt at han kan lide det. Håber han bliver glad for skoletiden. Flotte blomsterbilleder. Mor

 • Inga Warberg

  Ja ikke til at forstå, at han også skal i skole.Dejligt at han kan lide det. Håber han bliver glad for skoletiden. Flotte blomsterbilleder. Mor

 • Inga Warberg

  Ja ikke til at forstå, at han også skal i skole.Dejligt at han kan lide det. Håber han bliver glad for skoletiden. Flotte blomsterbilleder. Mor

 • Inga Warberg

  Ja ikke til at forstå, at han også skal i skole.Dejligt at han kan lide det. Håber han bliver glad for skoletiden. Flotte blomsterbilleder. Mor

 • Inga Warberg

  Ja ikke til at forstå, at han også skal i skole.Dejligt at han kan lide det. Håber han bliver glad for skoletiden. Flotte blomsterbilleder. Mor

Læg en besked

Lignende indlæg