De skønne unger... Kreativitet Sy

Endelig noget fra “systuen”

Så har jeg endelig fået noget fra hånden igen. Søndag aften fik jeg klippet en del, og mandagen sad jeg ved symaskinen så snart jeg muligheden var der. Og onsdag havde jeg en syg Casper hjemme fra børnehave. Men sjovt så hurtigt det kan vende med børn. Han kastede op 3 gange i løbet af morgenen, og efter en lur fra 10-11 var han frisk igen. Så når han og Sofie legede, kunne jeg lige sidde lidt ved maskinen igen :o)

Det blev til dette sommerlige sæt til Sofie. Blusen er jeg ikke helt tilfreds med, især ikke halsen.
Så måske laver jeg den om (hvis jeg orker…)

Og til denne buksedragt, som er syet af noget sengelinned fra Kære Børn,
selvfølgelig købt på udsalg ;o)
(det største billede er foran, og det lille bagpå)

Ud af det samme stykke stof har jeg lavet nederdele til pigerne. De mangler dog lige at få bånd på nederst, men skal først lige en tur i stof2000. Jeg klippede disse ud fra de to øverste hjørner på sengetøjet. Og da jeg ikke havde spættet stoffet op, lå det jo allerede dobbelt, og jeg var så fri for at sy dem sammen, det var jo allerede gjort, smart ik´ (ved ikke om min forklaring er til at forstå…!)
Synes faktisk også de er lidt smarte idet striberne er vandrette foran og lodrette bagpå

Disse bukser til knægten er ikke fra denne uge, men nu fik jeg lige taget et billede af dem.

Ja, der er mange udfordringer i denne verden. F.eks. denne kant vi har i stuen. Sofie forsøger hver dag at komme op på den, men det er ikke altid det lykkes…
I dag har vi haft besøg af sundhedsplejersken for sidste gang. 10 mdr. gammel, 9 kg og 71 cm. lang. Hun lavede også Boeltesten på Sofie, og det gik rigtig fint indtil hun skulle høre og dreje sig efter bjællerne. Det gjorde hun ikke. Så nu skal hun lige til et tjek hos ørelægen, for at finde ud af om hun har lidt væske i ørene, eller om der måske bare sidder noget voks der skal hjælpes ud.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg