Alt det andet... Familien By Warberg DIY Garn Jul

Et pindet juletræ…

Jeg er så heldig at både min far og svigerfar er håndværker, og de siger ikke ret tit nej,
 når jeg kommer med “mærkelige” ønsker eller ide´er,
som jeg gerne vil have dem til at lave.
 
Det sidste min far har lavet til mig er dette “pindet” juletræ.
Og jeg er vild med det.
Sofie synes dog det mangler nogle blade 😉
 
Men indtil d. 23. hvor det grønne grantræ skal ind, pynter dette i vores stue.
 
 
Den blå farve er også kommet ind i julen her, som den også var sidste år.
Men vi har altså også røde nisser 😉
 
 
En anden ting som jeg selv har forsøgt mig med, er disse små ord, lavet af garn og lim.
De er ikke super nemme, men tænker at øvelse gør mester,
og så var mit garn nok en lille smule for tyk.
Så overvejer, om jeg skal lave nogle nye i noget tyndere garn.
 
 
Svigerfar er sat i gang med næste projekt, og det skulle gerne lande her inden for nogle dage,
 og jeg glæder mig til at vise jer det 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

Læg en besked

Lignende indlæg