Mærkedage Papir og tapet...

Fastelavn er mit navn…

På søndag er det fastelavn, og jeg har derfor lavet lidt pynt til et par grene i køkkenet.
Egentlig plejer jeg ikke at pynte som sådan op til fastelavn,
men da jeg så skabelonerne på bloggen Den Kreative Sky, var jeg nødt til selv at lave nogen.
 
Hvis I ikke kender Den Kreative Sky,
så vil jeg gerne anbefale at I slår et smut forbi Heidi, som er bloggens ejer.
Hun laver simpelthen de fineste små (og større) kreative projekter.
Og heldigvis deler hun også gerne ud af dem, så vi andre kan være med 🙂
 

 
Og se lige grenene, som jeg har hentet i haven.
De har de fineste små grønne skud, som bliver større og større, for hver dag der går.
Foråret er på vej 🙂
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Binemor

  Så vaks, så vaks!!!

 • Binemor

  Så vaks, så vaks!!!

 • Binemor

  Så vaks, så vaks!!!

 • Binemor

  Så vaks, så vaks!!!

 • Binemor

  Så vaks, så vaks!!!

 • mette

  ser fint ud

 • mette

  ser fint ud

 • mette

  ser fint ud

 • mette

  ser fint ud

 • mette

  ser fint ud

 • Helena

  Virkelig fint, er vild med den mint farve

 • Helena

  Virkelig fint, er vild med den mint farve

 • Helena

  Virkelig fint, er vild med den mint farve

 • Helena

  Virkelig fint, er vild med den mint farve

 • Helena

  Virkelig fint, er vild med den mint farve

 • Signe

  Hvor ser det godt ud! Det er en super fin blog du har her, og lækre ting du laver!
  Det er Anita fra ItasAlbum, der har henvist mig til din blog for at se dine fine buksedragter. Det er super fedt at du skriver hvilket mønster du har brugt. Jeg tror jeg skal kaste mig ud i Stof2000 mønsteret også.

 • Signe

  Hvor ser det godt ud! Det er en super fin blog du har her, og lækre ting du laver!
  Det er Anita fra ItasAlbum, der har henvist mig til din blog for at se dine fine buksedragter. Det er super fedt at du skriver hvilket mønster du har brugt. Jeg tror jeg skal kaste mig ud i Stof2000 mønsteret også.

 • Signe

  Hvor ser det godt ud! Det er en super fin blog du har her, og lækre ting du laver!
  Det er Anita fra ItasAlbum, der har henvist mig til din blog for at se dine fine buksedragter. Det er super fedt at du skriver hvilket mønster du har brugt. Jeg tror jeg skal kaste mig ud i Stof2000 mønsteret også.

 • Signe

  Hvor ser det godt ud! Det er en super fin blog du har her, og lækre ting du laver!
  Det er Anita fra ItasAlbum, der har henvist mig til din blog for at se dine fine buksedragter. Det er super fedt at du skriver hvilket mønster du har brugt. Jeg tror jeg skal kaste mig ud i Stof2000 mønsteret også.

 • Signe

  Hvor ser det godt ud! Det er en super fin blog du har her, og lækre ting du laver!
  Det er Anita fra ItasAlbum, der har henvist mig til din blog for at se dine fine buksedragter. Det er super fedt at du skriver hvilket mønster du har brugt. Jeg tror jeg skal kaste mig ud i Stof2000 mønsteret også.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er det nogle flotte farver og hvor er den flot.. Sejt sejt sejt Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er det nogle flotte farver og hvor er den flot.. Sejt sejt sejt Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er det nogle flotte farver og hvor er den flot.. Sejt sejt sejt Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er det nogle flotte farver og hvor er den flot.. Sejt sejt sejt Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er det nogle flotte farver og hvor er den flot.. Sejt sejt sejt Lena.

Læg en besked

Lignende indlæg