By Warberg Børnetøj Kreaweekend Stof Sy

#fjortendekreaweekend

1516744015

Okay, i know, det er snart en måned siden jeg var afsted med mine dejlige veninder på vores 14. kreaweekend, 14.!!! Ja hvem havde lige troet det da et blogtræf for nogle år siden, udviklede sig til vores 1. kreaweekend, i et sommerhus i Hvide Sande… Den gang syede vi hele dagen og natten med, for med små børn i hjemmet, var det bare med at få lavet noget, når vi nu ikke skulle passe og pleje dem (det gjorde vore tålmodige mænd der i mod, mens vi var afsted). Faktisk sagde min far til mig på et tidspunkt, at han godt nok havde tænkt sit, da jeg første gang skulle afsted. “bare sådan at “forlade” mand og børn en hel weekend, bare for at sy… Men han måtte jo erkende at de havde alle 4 overlevet, og han kunne både se og hører hvad disse weekender gjorde ved mig ❤”

Og de gør om noget, noget ved mig. Jeg har fået 3 (eller den ene var der jo i forvejen) fantastiske veninder, hvor vores venskab bare er blevet stærkere og stærkere for hvert år. Vi deler nu alt mellem himmel og jord, hjælper og støtter hinanden, og det er på trods af forskelligheder og afstand. Og det er alt imens vi syr, strikker og hækler eller er kreative på en anden måde.

Sidste vi mødtes var i Pia´s morfars sommerhus, som han havde været så sød at låne os. Og jeg havde planlagt hjemmefra at nu skulle symaskinen og overlockeren støves af. Og det blev de. Det er længe siden at jeg har haft sådan en stak børnetøj med hjemme. Det meste til Sofie.

Det bordeaux røde sæt her, er syet i isoli, og mønsteret på blusen er såmænd bare fra MiniKrea, tilsat lidt bånd på ærmerne. Super sporty og smart 😊.

1516744015
1516744015
1516744015

I morgen står den på Kreative dage i Frederica, og jeg glæder mig helt vildt til at blive inspireret, til en masse nye krea-projekter 😊😊​😊​.

Kan I have en skøn weekend.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg