Mobiletui Tanker...

Flere gaver og sommerferie…

I dag, på sidste skoledag for mine to skolebørn, skal Sissel til fødselsdag ved en af veninderne i klassen.
Sissel ville gerne give veninden en mobiltaske, og ynglings farven er lilla.
Det blev til denne taske, men lilla blomstret foer.
6 ugers ferie står nu for døren for alle mine unger.
Desværre har jeg ikke 6 ugers ferie lige nu.
Så er det godt at vi har begge sæt bedsteforældre til at hjælpe med pasningen : )
Mandag morgen blive alle 3 nemlig hentet af bedstemor og bedstefar (min mands forældre),
og skal så være hos dem til fredag eftermiddag.
Mens jeg kan se frem til en arbejdsuge på 47 timer…
Puha, jeg glæder mig ikke til at skulle undvære dem i 5 dage.
Ugen efter tager de med mine forældre i sommerhus, men da regner jeg med, at kunne komme til om onsdagen, og få et par dage sammen med dem, mens manden stadig arbejder.
Jeg har først ferie i uge 31 og 32 sammen med mine børn, og manden har uge 29 og 32.
Total skod at vi ikke kan få 3 uger sammen, men det er desværre ikke alle chefer der har forståelse herfor.
Er I mon også gået på ferie idag?
God weekend.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • dankebaar

  Min datter har også sidste skoledag i dag. Hun tager på svømmeskole i næste uge og ugen efter går vi alle 4 på tre ugers sommerferie – tiltrængt! Synd at I ikke kan holde tre uger sammen, det burde være en menneskeret.

  Go weekend,

  Kh Maria

 • dankebaar

  Min datter har også sidste skoledag i dag. Hun tager på svømmeskole i næste uge og ugen efter går vi alle 4 på tre ugers sommerferie – tiltrængt! Synd at I ikke kan holde tre uger sammen, det burde være en menneskeret.

  Go weekend,

  Kh Maria

 • dankebaar

  Min datter har også sidste skoledag i dag. Hun tager på svømmeskole i næste uge og ugen efter går vi alle 4 på tre ugers sommerferie – tiltrængt! Synd at I ikke kan holde tre uger sammen, det burde være en menneskeret.

  Go weekend,

  Kh Maria

 • dankebaar

  Min datter har også sidste skoledag i dag. Hun tager på svømmeskole i næste uge og ugen efter går vi alle 4 på tre ugers sommerferie – tiltrængt! Synd at I ikke kan holde tre uger sammen, det burde være en menneskeret.

  Go weekend,

  Kh Maria

 • dankebaar

  Min datter har også sidste skoledag i dag. Hun tager på svømmeskole i næste uge og ugen efter går vi alle 4 på tre ugers sommerferie – tiltrængt! Synd at I ikke kan holde tre uger sammen, det burde være en menneskeret.

  Go weekend,

  Kh Maria

Læg en besked

Lignende indlæg