Kreativitet Sy

Flower Power og stoffer…

I går fik jeg en rigtig dejlig pakke med posten, nemlig det stof mm. som jeg havde bestilt i lørdag hos Malika og Rosa. Så det kom hurtigt i vaskemaskinen, så jeg kunne komme igang med at trylle… Så idag efter, at Casper var blevet afleveret i børnehaven, og diverse oprydning og vasketøj var ordnet, gik jeg igang. Og her er resultatet. Kunne ikke lige få et billede af lillepigen i tøjet, for hun var blevet puttet inden jeg var færdig, så det må komme en anden dag. Det er også meningen at jeg skal have syet en tunika til Sissel i det samme blomstret stof, men det bliver nok ikke lige hverken i morgen eller lørdag, men nu må vi se…
Jeg har også fået lavet en del hjerter i ler, som nu er til salg. Der er mange forskellige, både med og uden tekst. Og jeg laver også gerne efter ønske. Jeg har 3 str. og priserne er: lille u/perle 5,- stk., mellem m/perle 10,- stk., stor m/perle 15,- stk.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg