Kreativitet Mad Mærkedage Sy

Fødselsdag og bukser…

 I dag har jeg fødselsdag, så dagen er gået med fødselsdagssang og gaver i sengen, hygge, gæster og lidt tid med “majoren”, og god mad :o)
Jordbærkagen havde jeg lavet til eftermiddagskaffen, og er en marengsbund med chokoladestykker, fløde og jordbær :o)
 God mad: en græsk salat, pommes, tzatziki, flankesteak på grillen og rose´vin
 Fik også afleveret disse bukser, som jeg har syet til en venindes piger. Eneste krav var lilla, den ene af pigerne er nemlig vild med lilla :o). Jeg er blevet kraftig inspireret af hende her, og tænkte at det måtte jeg da også prøve. Hver af pigerne fik også lige et blomster-hårspænde med i købet. DIY på dem finder du her. Nu krydser jeg fingre for at bukserne passer begge piger :o)
I morgen står på lidt arbejde (jeg ved godt jeg har ferie…!), og så skal vi mødes med nogle af mine “gamle” veninder fra aspirant-hold-gymnastik-tiden (åhhh det var tider engang…96/97, puha det er faktisk en del år siden efterhånden…). Det bliver bare så hyggeligt :o)
God aften.
5 Kommentarer

5 Kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg