Alt det andet... Fremtiden... Mærkedage Ønsker...

Fødselsdagtanker og en lille afsløring…

1516743797

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9 .

Det vare ikke længe før jeg fylder år. Og jeg erkender gerne at jeg nok ikke er blevet helt voksen på det punkt, for jeg glæder mig altid til min fødselsdag. Jeg glæder mig til at få gaver, have gæster, og bare nyde at dagen er min 😊.

Jeg har samlet lidt af mine ønsker herover, bare hvis nu nogen kunne finde på at komme med en lille gave til mig 😉

Sidste år fyldte jeg rund, og holdt den bedste fødselsdag ever… Se evt. mere om min 40 års fødselsdag her , her , her , her og her .

En veninde sagde til mig, da hun fyldte 41 år: At fylde 40 år var skønt og en fest, men 41 !!! hva´ fan er det for et tal??? Men sådan har jeg det slet ikke. Selvfølgelig kan jeg godt mærke på kroppen, at jeg ikke er 25 mere, og skulle jeg være i tvivl, så kan jeg jo også bare se på mine børn…, for én pige på 25 har som regel ikke en datter på snart 17 😳😳

Nå, men selv om jeg fylder 41 lige om snart, så er jeg langt fra færdig med at lære og opleve nye ting, og faktisk har jeg gjort noget ret vildt (i hvert fald for en trykhedsnarkoman som jeg)…

Jeg har sagt min arbejde op, efter 5 år i samme firma, hvor jeg efterhånden snart har haft en finger med i alt. Og nok også er blevet en slags nøgleperson, som kan hjælpe alle, og som ved en del om alt. Og som ene “høne” blandt 20-25 mænd, er jeg jo også hende der ordner alle de praktiske ting. Men det er bare som om der mangler noget… Det er svært at forklare med få ord, for selv om der er udfordringer nok i mit nuværende job, så er det som om jeg mangler udfordringer, bare en anden slags udfordringer. Og det får jeg efter sommerferien, hvor jeg starter i mit nye job.

Jeg kommer uden tvivl til at savne en masse af mine kollegaer, men heldigvis kan jeg nemt stikke hovedet ind og sige hej til dem 😊

Ud over at jeg stadig skal sidde på et kontor, så får jeg også brug for mine kreative sider, samt min interesse for indretning. Det bliver så godt, og jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af ejendomsfirmaet home.

Skøn dag til jer❤

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg