By Warberg

Fødselsdagsbrunch med hjemmebagte morgenboller

 

Fødselsdagsbrunch med hjemmebagte morgenboller

I lørdags havde vi familien til fødselsdagsbrunch – vi var 18 ialt.

Jeg havde besluttet at jeg ville servere hjemmebagte morgenboller, og for at det kunne lade sig gøre, skulle de altså være koldthævede. 

Elsker alt der kan koldthæves, det er bare så nemt.

MEN, jeg er altså ikke lige typen der prøver en opskrift af inden, jeg laver den når den skal bruges, og regner med at det lykkes… 😉

Det gør det altså ikke hver gang!!!

Til i lørdags havde jeg bl.a. fundet en opskrift på nogle rundstykker, som jeg absolut måtte prøve.

Opskriften er fundet hos Marianne – hende fra Den Store Bagedyst – hende med det skønne grin og hårbånd <3. Opskriften er denne. Det er dog en fordel også at finde hende på Instagram, og tjekke hendes story, hvor hun laver rundstykkerne, så man har en god vejledning til hvordan de skal laves.

OG det havde jeg altså også gjort! 

Mine blev dog ikke helt som Mariannes, men de smagte skønt, og derfor skal de helt sikkert laves igen 🙂 

Ud over disse rundstykker, bagte jeg også nogle koldthævede spelt stykker, fra Anemette Voss´s brødbog, som jeg var så heldig at få i julegave 🙂

Rundstykker

Ud over de hjemmebagte morgenboller til brunchen, så havde jeg lavet et fad med forskellige oste og pølser.

Og så var der røræg, små ristede pølser, bacon, mini pandekager, nutella, marmelade og pålægchokolade.

Sidst men ikke mindst en stor skålfuld frugtsalat.

Fødselsdagsbrunch med hjemmebagte morgenboller

Der blev spist rigtig godt af det hele, så det må jo være et tegn på at gæsterne kunne lide det 🙂

Fødselsdagsbrunch med hjemmebagte morgenboller

Efter bruchen, havde jeg lavet et mini sønderjysk kagebord, men det kommer lige i et par indlæg for sig selv 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg