Hæklerier Skønne quinder

Fugl er fløjet…

Det er ikke tit jeg griber til hæklenålen, men det sker,
og især hvis jeg forelsker mig hovedkulds i noget.
Sådan gik det med denne lille fugl.
 
På IG så jeg Astrid havde hæklet en, og hun ville heldigvis gerne dele opskriften med mig.
 
Så samme aften, som opskriften lå i min postkasse gik jeg i gang.
 
Dagen efter “fløj” fuglen så hjemmefra, nemlig til Århus til min nevø.
 
Men jeg skal helt sikkert have lavet en mere til mig selv : )
 
25 Kommentarer

25 Kommentarer

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • Lin

  Hvor er den dog fin. Tror du hun vil dele med os andre?????????

 • Lin

  Hvor er den dog fin. Tror du hun vil dele med os andre?????????

 • Lin

  Hvor er den dog fin. Tror du hun vil dele med os andre?????????

 • Lin

  Hvor er den dog fin. Tror du hun vil dele med os andre?????????

 • Lin

  Hvor er den dog fin. Tror du hun vil dele med os andre?????????

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg er bare også helt vild med den! Virkelig fin.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg er bare også helt vild med den! Virkelig fin.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg er bare også helt vild med den! Virkelig fin.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg er bare også helt vild med den! Virkelig fin.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg er bare også helt vild med den! Virkelig fin.
  K.h.
  Christina

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

 • Binemor

  Send en besked til min mor via IG, hun hedder @59astrid

Læg en besked

Lignende indlæg