Bagværk Morgenmad Opskrifter

Go ‘ morgen muffins…

1516743801

Så kan jeg også skrive sommerferie på kalenderen ☀

Og på mandag pakker vi bilerne og tager i sommerhuset, som vi plejer, og heldigvis ser det ud til vejrguderne er med os.

Når vi er på ferie, så må jeg tilstå at jeg ikke gider bruge en masse tid i køkkenet, nej der skal være tid til at sove længe, slappe af og hygge. Så vores morgenmad nogle af dagene plejer hvert år at bestå af disse morgenmads muffins, sammen med en stor skål blandet frugt. Ungerne elsker det.

Selv om der er groft mel og bananer i muffinsene (hedder det egentlig det i flertal??? 😳), så er der også en del sukker i. Men så længe vi kun spiser dem i ferierne og ikke hver dag, så går det nu nok – tænker jeg 😉

 

1516743801

Opskriften på de lækreste muffins:

Ca. 20 stk. alt efter hvor store forme man bruger 😊

Ingredienser:

  • 4 bananer
  • 4 æg
  • 3 dl sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 1/2 dl. olie
  • 2 spsk. flydende honning
  • 400 g. hvedemel
  • 200 g. grahamsmel
  • 4 tsk. bagepulver
  • 2 dl. kokosmel
  • 1/2 dl. knækkede rugkerner

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skæl bananerne og mos dem groft
  3. Tilsæt æg, sukker, salt, olie og honning og rør dejen sammen.
  4. sigt mel og bagepulver i bananblandingen og vend kokosmelet i.
  5. Kom dejen i muffinsformene.
  6. Drys med knækkede rugkerner.
  7. Bag dem i ovnen i ca. 20-23 min., til de er gyldne

Muffinsene kan sagtens fryses. Tag dem op om aftenen inden, og lun dem 10 sek. i microovnen inden servering, og de smager som nybagte. Servere en stor skål blandet frugt og bær til 😊.

 

1516743801
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Du vil måske også kunne lide...