De skønne unger... Jul

Godt nytaar

 Nu er sneen næsten væk udenfor vores vindue, og billedet af den snebeklædte bænk er kun et minde, men et dejligt et. En hvid jul igen, skønt. Desværre er veje og indkørsler nu belagt med is, og det er voldsomt glat udenfor.
Julen er  godt overstået, og pakket væk for denne gang. Vi har haft nogle gode dage mellem jul og nytår, med bl.a 2 julefrokoster 2. juledag, venindehygge 3. juledag og en “stor” 10 års fødselsdag 4. juledag. Min “lille” pige blev nemlig 10 år. Hold da op hvor jeg synes tiden går… Så har jeg lige været på arbejde d. 29. + 30. dec, og ja så kom nytårsaftenen. Vi fejrede nytåret hos min kusine og familie. Virkelig hyggeligt :o) I går gik vi en rigtig lang tur i det skønne vejr, det var dog lidt glat, men rigtig dejligt, og bagefter stod den på restespisning hos min mands tante og onkel.
Jeg vil hermed ønske alle her i blogland et rigtig godt nytår.
 Håber I alle sammen er kommet godt ind i det nye år, og jeg glæder mig virkelig til, at følge med her i blogland og blive inspireret :o)
 Til sidst får I lige et billede af mindste prinsessen, der bare ELSKER kartofler med brun sovs :o)
Tanker fra
5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Lise

  Sofie's dagplejemor fortalte mig at hun havde fået en usædvanlig flot julegave fra Sofie… Sikke nok hende moren kan. Godt nytår.. Jeg har arbejdet alle mellem dagen, så denne weekend har været tiltrængt…

 • Lise

  Sofie's dagplejemor fortalte mig at hun havde fået en usædvanlig flot julegave fra Sofie… Sikke nok hende moren kan. Godt nytår.. Jeg har arbejdet alle mellem dagen, så denne weekend har været tiltrængt…

 • Lise

  Sofie's dagplejemor fortalte mig at hun havde fået en usædvanlig flot julegave fra Sofie… Sikke nok hende moren kan. Godt nytår.. Jeg har arbejdet alle mellem dagen, så denne weekend har været tiltrængt…

 • Lise

  Sofie's dagplejemor fortalte mig at hun havde fået en usædvanlig flot julegave fra Sofie… Sikke nok hende moren kan. Godt nytår.. Jeg har arbejdet alle mellem dagen, så denne weekend har været tiltrængt…

 • Lise

  Sofie's dagplejemor fortalte mig at hun havde fået en usædvanlig flot julegave fra Sofie… Sikke nok hende moren kan. Godt nytår.. Jeg har arbejdet alle mellem dagen, så denne weekend har været tiltrængt…

Læg en besked

Lignende indlæg