Alt det andet... Familien By Warberg Tanker...

Godt Nytår og velkommen til 2020

Godt Nytår og velkommen til 2020 - Bywarberg.dk

Rigtig godt nytår…

, til dig der følger med ude bag skærmen. Jeg håber du kom godt ind i det nye år 🙂

Først vil jeg gerne takke for at du har lyst til at følge med her på bloggen, selv om der til tider kan gå lidt længe mellem indlæggene…

Jeg håber på at der kommer flere indlæg fremover, uden de store pauser. Men bloggen er blot en hobby, og derfor skal og må det ikke blive noget jeg SKAL, men derimod noget jeg gør når lysten er til det (og tiden).

Et tilbageblik…

Egentlig er jeg ikke den der laver hverken nytårsfortsæt (de holder alligevel ikke), eller bruger en masse tid på at tænke og reflektere over året der er gået eller det der kommer. Men et lille tilbageblik kan jeg næsten ikke undgå.

De 9 billeder herover, som er mine mest likede billeder på Instagram i 2019, de viser nok meget godt hvad jeg har brugt min tid på, og hvad jeg elsker. Selvfølgelig min familie (Casper vil ikke have jeg tager billeder af ham 😉), men ellers fyldte det søde køkken og kreasyslerne meget i min fritid. 

Sissels studenterfest fyldte også meget i 2019, vi var et par stolte forældre, der satte huen på hendes hoved d. 24. juni 2019.

Det blev også året hvor hun tog springet, og rejste først 7 uger til Bulgarien, for at arbejde hos rejseselskabet TUI, og efterfølgende videre til Lanzarote i 3 måneder. Hun var derfor ikke hjemme i julen, hvilket var meget mærkeligt, men nu tæller vi vidst alle 4 dagene til hun igen lander i Danmark om kun 9 dage 🙂

Godt Nytår og velkommen til 2020

Se fremad…

2019 har bestemt ikke kun været “lutter lagkage”. Og uden at gå i nærmere detaljer, så vil jeg sige, at noget af det jeg har oplevet, har givet mig noget at tænke over fremadrettet.

Og da jeg faldt over ordene herover fra “Ditte Julie” – så ramte de noget i mig.

Så selv om jeg, som sagt ikke er den der laver nytårsfortsæt, så har jeg valgt at i 2020 vil jeg gøre mit bedste for at følge de ord.

Jeg vil gøre de ting jeg har lyst til, uden at tænke på om nogen synes det er skørt eller mærkeligt. Uden at tænke på hvad jeg bør gøre. Jeg vil gøre det jeg føler er det rigtige for mig (og min familie).

2020 bliver også året hvor Casper afslutter folkeskolen, og drager videre på efterskole efter sommerferien. Sissel drager videre ud på arbejde og eventyr med TUI, og der venter hende 7 måneder på Mallorca. Så mon ikke der bliver en smule stille i det lille hjem, når vi efter sommerferien, kun har Sofie hjemme 🙂

Jeg ved også at der venter mig flere spændende opgaver og samarbejder i 2020 i det søde køkken – det glæder jeg mig vildt til.

Desuden håber jeg på en masse dejlige timer med venner og familie i løbet af året.

GODT NYTÅR <3

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg