Jul

Guuud er det allerede…

 JUL….
Ja, kalenderen siger i hvert fald at vi har d.2. dec., puha, synes tiden render fra mig… Nå men mon ikke jeg når det hele alligevel? Synes dog vi er rendt ind i en del sygdom. Manden ligger endnu…(og jeg ved godt, at jeg burde pusse, nusse, for ham, men jeg har det bare sådan lidt mærkeligt når han er syg. Det irriterer mig, selv om jeg godt ved han ikke selv kan gøre for det…)nå men idag ringede dagplejemoderen så efter mig over middag, da Sofie ikke var helt på toppen :o(, så jeg måtte trække manden ud af sengen, så han lige kunne være der, hos de 4 ekstra børn, Casper havde med hjemme fra skole i dag :o) Så planen med, at mens alle ungerne legede sammen, så kunne jeg da lige bage en potion pebernødder… Ja, den blev ikke til noget som helst!

God aften
5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Lise

  Jeg synes også min bedre halvdel er total irriterende når han er syg.. De mænd har bare en anden måde at gøre opmærksom på dem selv når de er syge, så trikker mig.. Og som du siger kan de jo ikke gøre for hverken at de er født mænd eller bliver syge.. Håber Sofie slipper uden den store omgangssyge…

 • Lise

  Jeg synes også min bedre halvdel er total irriterende når han er syg.. De mænd har bare en anden måde at gøre opmærksom på dem selv når de er syge, så trikker mig.. Og som du siger kan de jo ikke gøre for hverken at de er født mænd eller bliver syge.. Håber Sofie slipper uden den store omgangssyge…

 • Lise

  Jeg synes også min bedre halvdel er total irriterende når han er syg.. De mænd har bare en anden måde at gøre opmærksom på dem selv når de er syge, så trikker mig.. Og som du siger kan de jo ikke gøre for hverken at de er født mænd eller bliver syge.. Håber Sofie slipper uden den store omgangssyge…

 • Lise

  Jeg synes også min bedre halvdel er total irriterende når han er syg.. De mænd har bare en anden måde at gøre opmærksom på dem selv når de er syge, så trikker mig.. Og som du siger kan de jo ikke gøre for hverken at de er født mænd eller bliver syge.. Håber Sofie slipper uden den store omgangssyge…

 • Lise

  Jeg synes også min bedre halvdel er total irriterende når han er syg.. De mænd har bare en anden måde at gøre opmærksom på dem selv når de er syge, så trikker mig.. Og som du siger kan de jo ikke gøre for hverken at de er født mænd eller bliver syge.. Håber Sofie slipper uden den store omgangssyge…

Læg en besked

Lignende indlæg