Haven.

Haven og udfordring…

I dag får I lige nogle billeder fra min have, da jeg har fået en udfordring, men mere om den senere i dette indlæg.
Vores have er ikke så stor, og blomsterbede er ikke det vi har mest af. Haven er, med 3 børn, fyldt op med gyngstativ, sandkasse, legehus, trampolin og legesager i flere hjørner, så pladsen til blomster er begrænset. Dog er der dog lidt for øjet :o)
Lige nu blomstre hylden, og jeg vil for første gang prøve at lave hyldeblomstsaft. Så i morgen skal jeg have købt rørsukker, citroner og citronsyre. Og så skal hylden plukkes, inden de små sorte dyr finder dem.
Min mor har idag været og plantet, ikke mindre end 8 pæoner i min have. Vi har et langt bed foran vores stuevindue, som der ikke er blevet plantet noget i i år. Sidste år havde vi blandede sommerblomster i. Men nu er der kommet pæoner i, og jeg glæder mig allerede til de begynder at blomstre, selv om det nok først bliver næste sommer.
En enkelt lilje er dukket op af jorden midt mellem nogle bunddækker, som jeg ikke ved hvad hedder. Det er ikke en vi har plantet, så hvordan den er havnet der er en gåde. Men den får lov til at blive, for liljer er en af mine ynglingsblomster (dog helst i hvid). Jeg havde faktisk hvide liljer i min brudebuket, for efterhånden nogle år siden :o)
 Marguritter og hortensia står i nogle af min potter og blomstre så fint, og giver lidt farve i haven. Hortensiaen var faktisk helt blå, da jeg købte den. Men vores jord må have en anden surhedsgrad, for nu er den lilla.

 Vi har også et bålsted, og børnene elsker når vi laver snobrød eller popcorn her. Måske skulle vi have lidt gang i det idag…
Og så til min lille udfordring, eller det vil sige jeg har fået en udfordring af en anden blogger, nemlig Libbie. Hun er ny her i blog-verdenen. Hvis du har tid så kig endelig forbi hos hende. Hun har den meste kreative mor, men har nu selv fundet sit eget krea-gen frem, som ellers ikke mente hun havde. Men det havde hun… Hun laver rigtig mange fine ting. Kig endelig forbi her, og tag godt imod hende.
Nå, men hun har udfordret mig mht. ukrudt i haven, og mener bestemt at hun har mere end mig… Men se da lige dette billede…

… Okay gælder det ikke at kigge i læbæltet (som jo er kommunens pligt at passe) ???
Godt Libbie, du vinder denne gang, 1-0 til dig ;o)
God dag til alle.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg