Okay – hvad er din ynglingschokolade?
Altså sådan en slags chokolade, som man bare kan spise en masse af uden at blive træt af den…
Jeg tænker at I ret nemt kan gætte hvad min ynglingschokolade er 😉
Jeps, Daim. Og ikke noget med mint eller lakrids! Det skal være den originale.
Jeg kan kun komme i tanken om 1 ting der kunne gøre den originale daim en lille smule bedre…
Så da jeg fandt en opskrift på hjemmelavet daim chokolade, var jeg helt solgt. Eller jeg var faktisk lidt skeptisk. For ville det nu være muligt at ramme den originale smag, som jeg kender alt for godt???
Det var der kun en måde at finde ud af…
Så nu har jeg prøvet at lave min egen hjemmelavet daim chokolade.
Den ene ting som jeg ville ændre på den originale, var at den lyse chokolade skulle udskiftes med en mørk chokolade – så det gjorde jeg på mine egne.
Og ved I hvad – de smager lige så godt som de originale.
Dog vil jeg komme et tykkere lag chokolade på mine næste gang 😉
Der er dog lige et minus – og det er holdbarheden! De holder ikke ret længe (i hvert fald ikke herhjemme – UPS) 😉
Opskriften jeg brugte har jeg fundet her hos Mummum.dk.
Og det er bestemt ikke sidste gang at jeg vil lave min egen daim chokolade. Måske her i vinterferien?
Jeg har dog ikke ferie fra i morgen som resten af familien, men onsdag eftermiddag, starter min ferie. Vi har ikke de store planer, så der skal bare slappes af, hygges, og laves lidt praktiske ting.
Ingen kommentarer