Mad Opskrifter

Hytteost…

Et af de produkter vi fik med hjem i lørdags var hytteost.
Og jubelen var ikke stor hos manden min, da han så det.
Jeg må nok også erkende, at det ikke lige er hytteost vi bruger mest af.
Men nu havde jeg jo produktet i køleskabet, så skulle det også prøves.
Så jeg lavede denne kartoffeltærte, og den smagte rigtig godt.
Selv manden tog 3 portioner.
Så det er nok ik´ så ring…

20 Kommentarer

20 Kommentarer

  • Julie

    Hej Lena ;0)
    Så funger det igen ;0)
    Jeg synes hønen er vidunderlig

  • Julie

    Hej Lena ;0)
    Så funger det igen ;0)
    Jeg synes hønen er vidunderlig

  • Julie

    Hej Lena ;0)
    Så funger det igen ;0)
    Jeg synes hønen er vidunderlig

  • Julie

    Hej Lena ;0)
    Så funger det igen ;0)
    Jeg synes hønen er vidunderlig

  • Julie

    Hej Lena ;0)
    Så funger det igen ;0)
    Jeg synes hønen er vidunderlig

  • Henriette

    Jeg har en surdej og jeg elsker den. Hvis jeg ikke skal bruge den i 3 dg. så får den lige en skefuld mel – lige til at hold liv i den.
    Min surdej står i første omgang i 12 dg. – så er den klar.
    Hver dag skal der røres i surdejen, så den ikke bliver dårlig og kommer til at lugte af eddike.
    Min surdej er som suppe ♥ og dufter dejligt af mørkt øl.

  • Henriette

    Jeg har en surdej og jeg elsker den. Hvis jeg ikke skal bruge den i 3 dg. så får den lige en skefuld mel – lige til at hold liv i den.
    Min surdej står i første omgang i 12 dg. – så er den klar.
    Hver dag skal der røres i surdejen, så den ikke bliver dårlig og kommer til at lugte af eddike.
    Min surdej er som suppe ♥ og dufter dejligt af mørkt øl.

  • Henriette

    Jeg har en surdej og jeg elsker den. Hvis jeg ikke skal bruge den i 3 dg. så får den lige en skefuld mel – lige til at hold liv i den.
    Min surdej står i første omgang i 12 dg. – så er den klar.
    Hver dag skal der røres i surdejen, så den ikke bliver dårlig og kommer til at lugte af eddike.
    Min surdej er som suppe ♥ og dufter dejligt af mørkt øl.

  • Henriette

    Jeg har en surdej og jeg elsker den. Hvis jeg ikke skal bruge den i 3 dg. så får den lige en skefuld mel – lige til at hold liv i den.
    Min surdej står i første omgang i 12 dg. – så er den klar.
    Hver dag skal der røres i surdejen, så den ikke bliver dårlig og kommer til at lugte af eddike.
    Min surdej er som suppe ♥ og dufter dejligt af mørkt øl.

  • Henriette

    Jeg har en surdej og jeg elsker den. Hvis jeg ikke skal bruge den i 3 dg. så får den lige en skefuld mel – lige til at hold liv i den.
    Min surdej står i første omgang i 12 dg. – så er den klar.
    Hver dag skal der røres i surdejen, så den ikke bliver dårlig og kommer til at lugte af eddike.
    Min surdej er som suppe ♥ og dufter dejligt af mørkt øl.

  • 200procent by bebe

    Haha, jeg synes den er SKØN!

  • 200procent by bebe

    Haha, jeg synes den er SKØN!

  • 200procent by bebe

    Haha, jeg synes den er SKØN!

  • 200procent by bebe

    Haha, jeg synes den er SKØN!

  • 200procent by bebe

    Haha, jeg synes den er SKØN!

  • Finurligheden

    Vi er heller ikke normalt hytteostelskende, men alligevel har vi bare slubret osten i os og er begge sikre på, at vi vist må ud efter nye forsyninger. Men det er sjovt at prøve nye ingredienser. Er lige ved at bage et brød med kvark fra i lørdag:-)

  • Finurligheden

    Vi er heller ikke normalt hytteostelskende, men alligevel har vi bare slubret osten i os og er begge sikre på, at vi vist må ud efter nye forsyninger. Men det er sjovt at prøve nye ingredienser. Er lige ved at bage et brød med kvark fra i lørdag:-)

  • Finurligheden

    Vi er heller ikke normalt hytteostelskende, men alligevel har vi bare slubret osten i os og er begge sikre på, at vi vist må ud efter nye forsyninger. Men det er sjovt at prøve nye ingredienser. Er lige ved at bage et brød med kvark fra i lørdag:-)

  • Finurligheden

    Vi er heller ikke normalt hytteostelskende, men alligevel har vi bare slubret osten i os og er begge sikre på, at vi vist må ud efter nye forsyninger. Men det er sjovt at prøve nye ingredienser. Er lige ved at bage et brød med kvark fra i lørdag:-)

  • Finurligheden

    Vi er heller ikke normalt hytteostelskende, men alligevel har vi bare slubret osten i os og er begge sikre på, at vi vist må ud efter nye forsyninger. Men det er sjovt at prøve nye ingredienser. Er lige ved at bage et brød med kvark fra i lørdag:-)

Læg en besked

Lignende indlæg