Bagværk De skønne unger... Haven. Papir og tapet...

Indvielse, fødselsdag og mormor strik.

Ja, så gik der en uge igen… Hold da op som tiden går, selv om man “bare” går hjemme på barsel…Men der er også bare sket en hel masse den sidste uges tid. I søndags holdt vi “indvielse” af vores legehus. Bedstemor og Bedstefar, Mormor og Morfar, Onkel Michael, 2 grankusiner med mor og far, var allesammen med. Der var selvfølgelig en rød snor om døren, som Sissel og Casper skulle binde op, ja lidt kongelig har man vel lov at være… Sammen med børnene havde jeg bagt nogle muffins, som var fint pyntet. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag.

Til aften lavede vi snobrød over bålet. Børnene ville spise i legehuset, så Carsten og jeg, samt Sofie sad i udestuen, da det var blevet lidt koldt og blæsende.

Bryllupsdag.

Mandag havde vi 7 års bryllupsdag. Og denne flotte buket fik vi af mine svigerforældre. Jeg fik en super flot bluse af min dejlige mand.

Min mor er en rigtig strikke-mormor, og jeg elsker det. Og tirsdag da jeg var hjemme hos mine forældre, havde hun strikket dette dejlige sæt til Sofie. Så nu er hun bare klar til at komme ud i forårsvejret, og vise sig frem.

Fik her i ugen også lige gjort noget ved denne ellers kedelige pose, som indeholder en gave til en dejlig veninde. Ja, hvad posen indholder, kan I mon gætte det???

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg