Kreativitet Sy

Jeg har en plan…

En…
Her i huset laver jeg nemlig madplan til en uge af gangen, og det er altså bare så dejligt ikke at skulle tænke på aftensmaden, hver eftermiddag lidt i fem.
Før i tiden skrev jeg det bare på min blok, som jeg vidste hvor jeg havde, med det resultat, at mand og børn, som det sidste inden de smuttede ud af døren om morgenen spurgte: Hvad skal vi have til aftensmad???
Men efter at have set dette indlæg, har jeg fundet mig en ramme, og købt en whiteboard pen, så nu står madplanen fremme, så alle kan se hvad der står på menuen :o)
Laver I også madplan?

  
I sidste uge fik den lille børnelænestol en “make-over”. Før var stellet i bøg (det er det stadig, bare malet over nu), og betrækket var sort. Stolen er næsten 10 år gammel, men det var faktisk ikke at se på den, der var ikke engang hul i det gamle betræk, jeg trænkte bare til at se noget andet :o)
God dag… 
10 Kommmentarer

10 Kommmentarer

 • Henriette

  Jep, madplan fungere også her. Jeg har en fotolomme med en magenet, som sidder på køleskabet. I lommen er et skema med ugedagene på. Søndag aften bliver næste uges madplan skrevet på med en overheadtus, som nemt tages væk igen næste søndag ☺
  Det er skønt ikke at skulle opfinde den dybe tallerken hver aften.

 • Henriette

  Jep, madplan fungere også her. Jeg har en fotolomme med en magenet, som sidder på køleskabet. I lommen er et skema med ugedagene på. Søndag aften bliver næste uges madplan skrevet på med en overheadtus, som nemt tages væk igen næste søndag ☺
  Det er skønt ikke at skulle opfinde den dybe tallerken hver aften.

 • Henriette

  Jep, madplan fungere også her. Jeg har en fotolomme med en magenet, som sidder på køleskabet. I lommen er et skema med ugedagene på. Søndag aften bliver næste uges madplan skrevet på med en overheadtus, som nemt tages væk igen næste søndag ☺
  Det er skønt ikke at skulle opfinde den dybe tallerken hver aften.

 • Henriette

  Jep, madplan fungere også her. Jeg har en fotolomme med en magenet, som sidder på køleskabet. I lommen er et skema med ugedagene på. Søndag aften bliver næste uges madplan skrevet på med en overheadtus, som nemt tages væk igen næste søndag ☺
  Det er skønt ikke at skulle opfinde den dybe tallerken hver aften.

 • Henriette

  Jep, madplan fungere også her. Jeg har en fotolomme med en magenet, som sidder på køleskabet. I lommen er et skema med ugedagene på. Søndag aften bliver næste uges madplan skrevet på med en overheadtus, som nemt tages væk igen næste søndag ☺
  Det er skønt ikke at skulle opfinde den dybe tallerken hver aften.

 • Lise

  Ja her i huset fungerer det også bedst med en madplan, laver dog som oftest 2 stk en fra man til tors som jeg handler ind til og en til fre-søn, hvor magnus kommer og så handler vi fredag igen til hele weekenden.
  Jeg har en glasplade fra ikea bag komfuret som stænkplade, hvor jeg skriver familiens madplan på med en whiteboard maker…

 • Lise

  Ja her i huset fungerer det også bedst med en madplan, laver dog som oftest 2 stk en fra man til tors som jeg handler ind til og en til fre-søn, hvor magnus kommer og så handler vi fredag igen til hele weekenden.
  Jeg har en glasplade fra ikea bag komfuret som stænkplade, hvor jeg skriver familiens madplan på med en whiteboard maker…

 • Lise

  Ja her i huset fungerer det også bedst med en madplan, laver dog som oftest 2 stk en fra man til tors som jeg handler ind til og en til fre-søn, hvor magnus kommer og så handler vi fredag igen til hele weekenden.
  Jeg har en glasplade fra ikea bag komfuret som stænkplade, hvor jeg skriver familiens madplan på med en whiteboard maker…

 • Lise

  Ja her i huset fungerer det også bedst med en madplan, laver dog som oftest 2 stk en fra man til tors som jeg handler ind til og en til fre-søn, hvor magnus kommer og så handler vi fredag igen til hele weekenden.
  Jeg har en glasplade fra ikea bag komfuret som stænkplade, hvor jeg skriver familiens madplan på med en whiteboard maker…

 • Lise

  Ja her i huset fungerer det også bedst med en madplan, laver dog som oftest 2 stk en fra man til tors som jeg handler ind til og en til fre-søn, hvor magnus kommer og så handler vi fredag igen til hele weekenden.
  Jeg har en glasplade fra ikea bag komfuret som stænkplade, hvor jeg skriver familiens madplan på med en whiteboard maker…

Læg en besked

Du vil måske også kunne lide...