Hæklerier

Jeg har knækket koden…

… Ja jeg har!!! Jeg har længe haft et ønske om at lærer at hækle, men har udskudt det lidt, da tiden ikke rigtig har været der, samt at jeg var lidt nervøs for om jeg blev så bidt af det, at jeg ville svigte “Majoren” (symaskinen)… ;o)
Jeg startede med at låne “hækleskolen” på biblioteket, og fandt så en opskrift på nettet. Nemlig svampen herfra., lånte hæklenåle af min mormor, og min mor lå inde med en masse bomuldsgarn i skønne farver…
Synes den er blevet rigtig fin, og nu hænger den og pynter på pusletasken.
Næste projekt er jeg ikke færdig med endnu. Den trækker altså “tænder ud”. Men jeg skal nok blive færdig. Jeg tror det ender med et sommerhus projekt ;o), sammen med noget a la dette. Perfekt at sidde med i solen, hvis vejret bliver til det i uge 30 :o)
Opskriften er herfra.
Min frygt for at svigte “Majoren”, er blevet gjort til skamme. For ja nu kan jeg hækle, men det er stadig “Majoren” der får størst opmærksomhed :o)

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Leizys Barslerier

  Hvor er du god, det er en virkelig fin svamp! Jeg har også store planer om at lære at hækle, det er efterhånden så sjældent, at man sætter sig ned og lærer noget helt nyt!

 • Leizys Barslerier

  Hvor er du god, det er en virkelig fin svamp! Jeg har også store planer om at lære at hækle, det er efterhånden så sjældent, at man sætter sig ned og lærer noget helt nyt!

 • Leizys Barslerier

  Hvor er du god, det er en virkelig fin svamp! Jeg har også store planer om at lære at hækle, det er efterhånden så sjældent, at man sætter sig ned og lærer noget helt nyt!

 • Leizys Barslerier

  Hvor er du god, det er en virkelig fin svamp! Jeg har også store planer om at lære at hækle, det er efterhånden så sjældent, at man sætter sig ned og lærer noget helt nyt!

 • Leizys Barslerier

  Hvor er du god, det er en virkelig fin svamp! Jeg har også store planer om at lære at hækle, det er efterhånden så sjældent, at man sætter sig ned og lærer noget helt nyt!

Læg en besked

Lignende indlæg