Alt det andet... Familien Tanker... Veninder

Jeg sagde det jo…

… det blev en helt vildt dejlig weekend, helt som jeg regnede med.

Lørdag middag havde min dejlige veninde Libbie nemlig, inviteret til tøsehygge med Asti og bio.
Vi 4 piger er alle forhåndværende hestepiger, så efter en lækker frokost og 3 falsker Asti, tog vi en tur i biografen, hvor vi selvfølgelig skulle se…

 

TAROK…
Og hvilken skøn film. Helt klart en rigtig hestepige film.
(godt vores mænd ikke var med)

Det var ikke kun handlingen, men også hele opsætningen. 
Filmen strækker sig fra først i 50´erne og frem til firserne.
Og denne tidsrejse kunne også følges i scenerne, hvor både tøjet, deres bolig osv. ændrede sig som årene gik.
Det er jo ingen hemlighed at filmen handler om travløb, og hver gang vi så et løb i filmen, sad vi piger nærmest og heppede om kap med skuespillerne, og holdt vejret indtil løbet var slut : )
Og der blev vidst også knebet en tåre eller to undevejs…
Jeg kan helt klart anbefale filmen.
Og apropo det med at være en tidligere hestepige,
så fandt jeg da lige et par billeder af min hest fra mine ungdomsår…
Jeg havde Fanny, som hun hed, sammen med en af mine veninder.
Mens vi havde hende nåede hun at få to føl, en hoppe og en hingst, begge blev dog solgt videre. 

Og så lige et billede af mig på Fanny, og min veninde ved siden af.
Hold da op, det er længe siden…
Og som Tarok, er Fanny ikke blandt os mere, men det er nok også det eneste de to to har/havde til fælles ; )
for nogen travløbs hest – det var Fanny ikke…

GRIB DRØMMEN MENS DU KAN!
(gid jeg turde…)

25 Kommentarer

25 Kommentarer

 • Marlene

  Hvor er de bare fede!!!
  Kh.

 • Marlene

  Hvor er de bare fede!!!
  Kh.

 • Marlene

  Hvor er de bare fede!!!
  Kh.

 • Marlene

  Hvor er de bare fede!!!
  Kh.

 • Marlene

  Hvor er de bare fede!!!
  Kh.

 • camilla staack

  De er da alt for skønne…. Fede lommer.
  Kh Camilla

 • camilla staack

  De er da alt for skønne…. Fede lommer.
  Kh Camilla

 • camilla staack

  De er da alt for skønne…. Fede lommer.
  Kh Camilla

 • camilla staack

  De er da alt for skønne…. Fede lommer.
  Kh Camilla

 • camilla staack

  De er da alt for skønne…. Fede lommer.
  Kh Camilla

 • Line Jepsen

  Fjordheste er bare nogle skønne heste, jeg har også selv haft en vallak Lucky fra han var 9 til han blev aflivet 25 år gammel. Jeg var ude at ride i går sammen med min søster, en tur i skoven er fantastisk.

 • Line Jepsen

  Fjordheste er bare nogle skønne heste, jeg har også selv haft en vallak Lucky fra han var 9 til han blev aflivet 25 år gammel. Jeg var ude at ride i går sammen med min søster, en tur i skoven er fantastisk.

 • Line Jepsen

  Fjordheste er bare nogle skønne heste, jeg har også selv haft en vallak Lucky fra han var 9 til han blev aflivet 25 år gammel. Jeg var ude at ride i går sammen med min søster, en tur i skoven er fantastisk.

 • Line Jepsen

  Fjordheste er bare nogle skønne heste, jeg har også selv haft en vallak Lucky fra han var 9 til han blev aflivet 25 år gammel. Jeg var ude at ride i går sammen med min søster, en tur i skoven er fantastisk.

 • Line Jepsen

  Fjordheste er bare nogle skønne heste, jeg har også selv haft en vallak Lucky fra han var 9 til han blev aflivet 25 år gammel. Jeg var ude at ride i går sammen med min søster, en tur i skoven er fantastisk.

 • Binemor

  Dejligt indlæg søde! Og selv tak, det var skisme en hyggelig dag/eftermiddag. Flere af dem.

 • Binemor

  Dejligt indlæg søde! Og selv tak, det var skisme en hyggelig dag/eftermiddag. Flere af dem.

 • Binemor

  Dejligt indlæg søde! Og selv tak, det var skisme en hyggelig dag/eftermiddag. Flere af dem.

 • Binemor

  Dejligt indlæg søde! Og selv tak, det var skisme en hyggelig dag/eftermiddag. Flere af dem.

 • Binemor

  Dejligt indlæg søde! Og selv tak, det var skisme en hyggelig dag/eftermiddag. Flere af dem.

 • Balles Bazaar

  Apropros væddeløbsheste, så har vi i min bogklub life læst bogen "seabiscuit" af Laura Hillenbrandt. En bog om den mest omtalte væddeløbshest i 30ernes USA. Jeg ved ikke en dyt om heste, men bogen var fantastisk.

 • Balles Bazaar

  Apropros væddeløbsheste, så har vi i min bogklub life læst bogen "seabiscuit" af Laura Hillenbrandt. En bog om den mest omtalte væddeløbshest i 30ernes USA. Jeg ved ikke en dyt om heste, men bogen var fantastisk.

 • Balles Bazaar

  Apropros væddeløbsheste, så har vi i min bogklub life læst bogen "seabiscuit" af Laura Hillenbrandt. En bog om den mest omtalte væddeløbshest i 30ernes USA. Jeg ved ikke en dyt om heste, men bogen var fantastisk.

 • Balles Bazaar

  Apropros væddeløbsheste, så har vi i min bogklub life læst bogen "seabiscuit" af Laura Hillenbrandt. En bog om den mest omtalte væddeløbshest i 30ernes USA. Jeg ved ikke en dyt om heste, men bogen var fantastisk.

 • Balles Bazaar

  Apropros væddeløbsheste, så har vi i min bogklub life læst bogen "seabiscuit" af Laura Hillenbrandt. En bog om den mest omtalte væddeløbshest i 30ernes USA. Jeg ved ikke en dyt om heste, men bogen var fantastisk.

Læg en besked

Lignende indlæg