Alt det andet... De skønne unger...

Jeg siger op…

Puuuuuuuuuha, i dag har bare været en af de dage, jeg gerne var foruden. Det startede ellers godt. Kunne sove længe, da det kun var farmand der skulle på arbejde, mens vi andre holder ferie/barsel. Sissel og Casper sov også længe, mens Sofie ikke helt var med på ideén, men hun ville gerne hygge hos mig i dobbeltsengen, skønt. Kl. 10 var alle oppe, solen skinnede, men det var også dagen efter en lang og god dag med barnedåb. Så Casper var i krigshumør… Og det har han været hele dagen. Han har gjort alt det han ikke fik lov til, drillet pigerne, smækket med dørerne osv. Lige meget hvad jeg gjorde eller sagde, så var det forkert og han blev forvandlet til “Rasmus Modsat”… Øv, jeg synes bare det er træls at skulle bruge den første af børnenes ferie på at skælde ud det meste af dagen. Så da den igen var gal her til aften, sagde jeg til ham, ” det kan godt være du ikke gider det, men så gider jeg heller ikke være mor mere. Jeg siger op!” Hvorefter han kiggede på mig og sagde “det kan du altså ikke!”. Nå, men nogle gange kan de dejlige unger altså bare drive en så langt ud, at det kunne være rart.
Om det var manglen på søvn eller varmen der trykkede os alle idag, ved jeg ikke. Efter aftensmaden tog jeg dog lige på arbejde et par timer, mens farmand puttede børnene. Så nu er jeg klar til endnu en varm dag igen i morgen.

En til tider umulig dreng, men også den skønneste.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Mor-t-2

  Kan sagtens sætte mig ind i din dag – på trods af jeg kun har et barn. Men det ER et hårdt job og være mor, man skal virkelig tælle til ti nogen gange.. det er en læringsproces uden lige!
  Håber dagen idag bliver bedre! *s*

 • Mor-t-2

  Kan sagtens sætte mig ind i din dag – på trods af jeg kun har et barn. Men det ER et hårdt job og være mor, man skal virkelig tælle til ti nogen gange.. det er en læringsproces uden lige!
  Håber dagen idag bliver bedre! *s*

 • Mor-t-2

  Kan sagtens sætte mig ind i din dag – på trods af jeg kun har et barn. Men det ER et hårdt job og være mor, man skal virkelig tælle til ti nogen gange.. det er en læringsproces uden lige!
  Håber dagen idag bliver bedre! *s*

 • Mor-t-2

  Kan sagtens sætte mig ind i din dag – på trods af jeg kun har et barn. Men det ER et hårdt job og være mor, man skal virkelig tælle til ti nogen gange.. det er en læringsproces uden lige!
  Håber dagen idag bliver bedre! *s*

 • Mor-t-2

  Kan sagtens sætte mig ind i din dag – på trods af jeg kun har et barn. Men det ER et hårdt job og være mor, man skal virkelig tælle til ti nogen gange.. det er en læringsproces uden lige!
  Håber dagen idag bliver bedre! *s*

Læg en besked

Lignende indlæg