Alt det andet... Familien Jul Papir og tapet...

Jul i børnehaven…

I går aftes var Sofie og jeg til julehygge i børnehaven.
Forventningerne til aftenen var store hos Sofie. Faktisk var hun sikker på at det allerede var i morges vi skulle derned. Så det krævede lige lidt tårer og overtalelse, at få hende afleveret.
Det med tiden er så svært at forstå når man kun er 4 år…
Nå men med madkurven under armen tog vi her til aften igen en tur i børnehaven. Hvor de største børn startede med luciaoptog. Og efter vi havde spist, skulle vi være kreative 🙂
Sofie gik til opgaverne med stor iver.
Sammen fik lavet et fint juletræ, med perler.
 Stor koncentration…

Færdig juletræ, som er nemt at efterligne : )

Et par engle blev det også til, pyntet med glimmer.
Bagpå har vi limet en klemme så de kan “flyve” både højt og lav : )
En super hyggelig aften for både mor og datter : )
10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Signe Bang Hansen

  Ok jeg kan jo godt læse mig til at dette indlæg er sponsoreret, men jeg føler mig godt nok fristet. Ja måske er det snyd… men alligevel tanken om at kunne have en kjole på uden at være bange for at knapperne springer hvis jeg bøjer mig frem eller griner. Og bare fordi man som du skriver har fået tre børn og ikke har overskud til en kostomlægning… hmm jeg overvejer…
  KH Signe

 • Signe Bang Hansen

  Ok jeg kan jo godt læse mig til at dette indlæg er sponsoreret, men jeg føler mig godt nok fristet. Ja måske er det snyd… men alligevel tanken om at kunne have en kjole på uden at være bange for at knapperne springer hvis jeg bøjer mig frem eller griner. Og bare fordi man som du skriver har fået tre børn og ikke har overskud til en kostomlægning… hmm jeg overvejer…
  KH Signe

 • Signe Bang Hansen

  Ok jeg kan jo godt læse mig til at dette indlæg er sponsoreret, men jeg føler mig godt nok fristet. Ja måske er det snyd… men alligevel tanken om at kunne have en kjole på uden at være bange for at knapperne springer hvis jeg bøjer mig frem eller griner. Og bare fordi man som du skriver har fået tre børn og ikke har overskud til en kostomlægning… hmm jeg overvejer…
  KH Signe

 • Signe Bang Hansen

  Ok jeg kan jo godt læse mig til at dette indlæg er sponsoreret, men jeg føler mig godt nok fristet. Ja måske er det snyd… men alligevel tanken om at kunne have en kjole på uden at være bange for at knapperne springer hvis jeg bøjer mig frem eller griner. Og bare fordi man som du skriver har fået tre børn og ikke har overskud til en kostomlægning… hmm jeg overvejer…
  KH Signe

 • Signe Bang Hansen

  Ok jeg kan jo godt læse mig til at dette indlæg er sponsoreret, men jeg føler mig godt nok fristet. Ja måske er det snyd… men alligevel tanken om at kunne have en kjole på uden at være bange for at knapperne springer hvis jeg bøjer mig frem eller griner. Og bare fordi man som du skriver har fået tre børn og ikke har overskud til en kostomlægning… hmm jeg overvejer…
  KH Signe

 • ByFonna

  Hvor er hun altså smuk din dejlige Sofie.
  Sikke et fint juletræ. Ih jeg glæder mig til Magnus har alderen til også at kunne kreere julestads;-)
  Kh

 • ByFonna

  Hvor er hun altså smuk din dejlige Sofie.
  Sikke et fint juletræ. Ih jeg glæder mig til Magnus har alderen til også at kunne kreere julestads;-)
  Kh

 • ByFonna

  Hvor er hun altså smuk din dejlige Sofie.
  Sikke et fint juletræ. Ih jeg glæder mig til Magnus har alderen til også at kunne kreere julestads;-)
  Kh

 • ByFonna

  Hvor er hun altså smuk din dejlige Sofie.
  Sikke et fint juletræ. Ih jeg glæder mig til Magnus har alderen til også at kunne kreere julestads;-)
  Kh

 • ByFonna

  Hvor er hun altså smuk din dejlige Sofie.
  Sikke et fint juletræ. Ih jeg glæder mig til Magnus har alderen til også at kunne kreere julestads;-)
  Kh

Læg en besked

Lignende indlæg