Boligen Borddækning Interiør Jul Mærkedage

Juleferie og juleaften…

Julebordet 2017

Juleferie og tid til nydning…

Jeg er tilbage på bloggen efter en lille juleferie. Afslappende? nej ikke helt, eller selvfølgelig har der også været tid til at holde lidt fri, sove længe og slappe af, men der har ikke været mange dage uden planer, og samtidig blev jeg lige ramt af en omgang nældefeber, som i den grad trak det sidste energi ud af mig 😒.

Men altså vi holdt juleaften herhjemme, sammen med svigermor og svigerfar. Super hyggeligt og afslappende. Børnene er heldigvis så store nu, at der er tid til at sidde og nyde maden, og tror næsten at klokken var 21:30, før vi kom igang med at åbne gaver ❤.

Julebordet.

Til julebordet i år havde jeg fået fat i nogle juleplatter fra Royal Copenhagen. De er købt billig og brugte, men fejler absolut ingenting. Jeg har en drøm om at få fat i dem fra børnenes fødselsår, omend de er lidt dyre, men så må jeg ønske mig dem til samlingen.

Julebordet 2017
 

Juleferie og juleaften

Juletræet.

Årets juletræ er i år fra min onkel´s juletræs plantage,og faktisk synes jeg det er længe siden vi har haft et der var så flot. Så jeg har allerede reserveret et til næste år, eller teknisk set er det jo i år…😉

Pynten har jeg holdt i hvidt og guld, dog med et par enkelt Danebros flag ind imellem. Jeg skal ud og have fundet mig nogle flere hvide kugler til årets juletræ, for som årene går, er der gået nogle til, og der er absolut plads til flere på vores juletræ.

Håber I havde en skøn jule sammen med jeres kære ❤

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg