Jul Ler

Julepyntning #3

I søndags fik børnene den første adventsgave…
 Og lidt mere julepynt er kommet frem fra gemmerne…
 Mine hjemmelavede stjerner i ler hænger og pynter på en troldhasselgren…
 …nu mangler jeg bare at få lavet dem til juletræet :o)
Vi har selvfølgelig også en adventsdekoration (for min mand siger at det ikke har noget med en adventskrans at gøre!!!), men synes bare der har været så mange adventskranse her rundt i blogland de sidste dag (og med god grund, selvfølgelig), så min får I først at se til weekenden.
I morgen er jule-klippe-klister-dag på skolen, så da skal jeg med de to store, hvis ellers Sissel kommer afsted, for lige nu er både hun og gemalen syge. Alle har været syge med opkast, undtagen MOR her, hun står endnu 7,9,13…

Tanker fra

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg