Alt det andet... Familien By Warberg DIY Kreativitet

Konfirmations indbydelse

Indbydelse konfirmation tablet

Om kun 23 dage er det vores tur til at holde konfirmation igen. Vores dejlige dreng Casper skal konfirmeres. Jeg synes ellers ikke det er længe siden, vi stod der 1. gang, men 3 år er alligevel gået…

Jeg kan hører fra nogle af de andre mødre, at deres drenge ikke går ret højt op i det med konfirmationen og hvordan dagen skal forløbe, hvordan bordet skal dækkes eller hvodan tøjet skal se ud. Men sådan har Casper det ikke helt.

“Mor du må gerne lave noget kreativt som indbydelse, bare jeg ikke skal lave det…”

… det var ca. sådan Casper formulerede det, da jeg spurgte ind til hans ønsker omkring indbydelsen 🙂 Så da han spiller en del computer og går meget op i det tekniske her omkring, synes jeg at det ville være ret sjovt at sende en tablet ud til gæsterne med indbydelsen på.

Indbydelse konfirmation tablet

Så efter lidt researchede på bl. Pinterest, fik jeg lavet disse indbydelser. Og Casper godkendte dem med det samme 🙂 Så de er nu sendt ud til alle gæster.

Indbydelse konfirmation tablet

Nå det kommer til tøjet til den store dag, da havde Casper en helt klar ide´ om hvad han skulle have på. Og jeg må sige at det gik meget smertefrit. Han valgte det første sæt han prøvede på, og det samme med skoene. Så på det punkt var det godt nemt i forhold til da datteren skulle vælge kjolen til den store dag, for 3 år siden, men sådan er det måske med piger…

Helt fra start har han sagt at han ville have butterfly på, så det skulle han selvfølgelig have. Denne købt vi dog på nettet, da vi ikke lige kunne finde en der passede til outfittet andenstedt. Den er købt hos Trendhim. Og kender I ikke den side, så tjek den ud. De har et hav at accesories til drenge/ mænd, og servicen var helt i top. Helt fra hjemmeside til ordrebekræftelse til leveringsmeddelser skiller de sig ud. Måske lidt popsmart, men jeg synes det var lidt sjovt at få en ordrebekræftelse, hvor der ikke bare stod: “tak for din ordre…”, nej i stedet for fik jeg denne besked:

Trendhim.dk

Det er da lidt sjovt… 🙂

 

Så tøjet til den store dag er på plads, nu er det bare de sidste ting der lige skal planlægges – men vi er i fuld gang 🙂

Konfirmand 2018

2 Kommentarer

2 Kommentarer

 • Tina Nielsen

  Hej
  Jeg sidder i øjeblikket og leder efter ideer til en konfirmationsindbydelse til en dreng, hvis eneste hobby er computeren.
  Jeg falder over din, som er megasej, og passer lige til min søn. Men hvordan har du fundet et billede af et tastatur. Har du selv taget billedet og overført det, eller har du bare søgt på billeder af tastatur?
  Med venlig hilsen
  Tina

  • wpwarberg

   Hej Tina. Jeg har bare fundet et billedet på nettet som jeg har printet ud i noget lidt kraftigere papir og limet det på “computeren” . Håber det lykkes for dig .
   Kh Lena

Læg en besked

Lignende indlæg