Danefæ Shopping Vintertøj

Kong Vinter på vej?

Er det kun mig som synes at det er koldt om morgenen?
Jeg ved godt at jeg er en frossen-pind, meeeen jeg fristes altså til allerede at hoppe i vinterjakken.
Men det er vel lige tidlig nok…
Sofie og jeg er ellers klar til vinteren´s kolde vejr, eller næsten i hvert fald.
Sofie har fået en “ny” vinterjakke fra Danefæ. Købt brugt, men den er som ny, og sindsyg flot.
Jeg har aldrig haft Danefæ´s overtøj før, men i år skal det prøves.
Så hendes “nye” flyverdragt er også fra Danefæ. Også købt brugt,
men bestemt ikke slidt.

Og mor her manglede også en ny vinterfrakke, efter 3 år med den samme sorte fra VeroModa,
så kunne den ikke mere…
Min “nye” frakke er sørme også fra Danefæ – surprice!!!
Og også købr brugt, men stadig super flot.

Okay, er det ikke meget forståligt at jeg har lyst til at hoppe i vintertøjet allerede nu?
Nu mangler vi bare støvlerne til alle børnene
– mine kan vidst godt klare en sæson mere : )

20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Mette Wad

  Ja både sugerør og forme er vildt fede og anderledes! Har selv købt sugerør og de er køb i Bahne, de forhandler samme mærke!
  God weekend!
  ~Mette

 • Mette Wad

  Ja både sugerør og forme er vildt fede og anderledes! Har selv købt sugerør og de er køb i Bahne, de forhandler samme mærke!
  God weekend!
  ~Mette

 • Mette Wad

  Ja både sugerør og forme er vildt fede og anderledes! Har selv købt sugerør og de er køb i Bahne, de forhandler samme mærke!
  God weekend!
  ~Mette

 • Mette Wad

  Ja både sugerør og forme er vildt fede og anderledes! Har selv købt sugerør og de er køb i Bahne, de forhandler samme mærke!
  God weekend!
  ~Mette

 • Mette Wad

  Ja både sugerør og forme er vildt fede og anderledes! Har selv købt sugerør og de er køb i Bahne, de forhandler samme mærke!
  God weekend!
  ~Mette

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

Læg en besked

Lignende indlæg