Børnetøj Homeshopping Jeg anbefaler Sponsor

Kools AW14…

Snart er sommeren forbi, og efterårstøjet skal findes frem.
Selv om jeg syer en del til mine egne, så kan jeg nu ikke helt undgå at købe noget til dem.
Især de store, hvor ikke alt hjemmesyet hitter.
 
De forskellige tøjfirmaer er begyndt at sende de nye vare ud i butikkerne,
men også de brands der ikke har en fysisk butik, men gør sig i homepartys og webshops, er begyndt at sende kataloger ud. 
 
Jeg har nogle enkelte brands, hvor jeg altid lige skal ind og lurer om der er noget godt.
Og et af dem er Kools.
 
Jeg synes de gør det rigtig godt på drengesiden, hvor andre mærker ikke er helt så godt med…
Men lige netop Kools synes jeg formår at lave det seje tøj til drengene,
så selv de større drenge kan være med.
 
Jeg har haft en del af deres tøj til Casper, og det holder super godt i både kvalitet og farve.
En sort bluse forbliver sort, selv efter mange gange vask.
 
Kools nye katalog er online lige nu, og jeg har allerede fundet flere ting til Casper,
 som jeg skal have set nærmere på når webshoppen åbner.
 
Der i mod er jeg ikke så begejstret for deres pigetøj.
Det er i mine øjne for vildt i farverne, men det er jo en smagssag.
 
Men i år har Kools udvidet deres Women-del.
Meeen da er jeg nok lige blevet en tand for gammel,
det er i hvert fald ikke lige mig.
Men tænker at jakken herunder, eller bukserne, som findes i samme mønster som jakken,
lige er noget for min “leopard-teenager” 🙂

 
 
Er I andre mon begyndt at tænke på efterår/vintertøj?
 
 
 
Indlægget er lavet i samarbejde med Kools,
hvor billederne også er fra,
men ord og holdning er min egne.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Finurligheden

  Jeg elsker "på-slump"-boller. Det er næsten samme opskrift, som jeg bruger, og tit laver jeg dem på en hverdag, og ungerne synes, at det er luksus med nybagte boller om morgenen. Og faktisk lavede jeg dem også i sommerhuset til kreaweekenden:-)

 • Finurligheden

  Jeg elsker "på-slump"-boller. Det er næsten samme opskrift, som jeg bruger, og tit laver jeg dem på en hverdag, og ungerne synes, at det er luksus med nybagte boller om morgenen. Og faktisk lavede jeg dem også i sommerhuset til kreaweekenden:-)

 • Finurligheden

  Jeg elsker "på-slump"-boller. Det er næsten samme opskrift, som jeg bruger, og tit laver jeg dem på en hverdag, og ungerne synes, at det er luksus med nybagte boller om morgenen. Og faktisk lavede jeg dem også i sommerhuset til kreaweekenden:-)

 • Finurligheden

  Jeg elsker "på-slump"-boller. Det er næsten samme opskrift, som jeg bruger, og tit laver jeg dem på en hverdag, og ungerne synes, at det er luksus med nybagte boller om morgenen. Og faktisk lavede jeg dem også i sommerhuset til kreaweekenden:-)

 • Finurligheden

  Jeg elsker "på-slump"-boller. Det er næsten samme opskrift, som jeg bruger, og tit laver jeg dem på en hverdag, og ungerne synes, at det er luksus med nybagte boller om morgenen. Og faktisk lavede jeg dem også i sommerhuset til kreaweekenden:-)

Læg en besked

Lignende indlæg